Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul csinálhattam?
Figyelt kérdés
Életemben először orálisan kényeztettem a partnerem,de alig hagyta.Kb fél percig csináltam,aztán felemelte a fejemet,nem is akarta nagyon utána,legalábbis azt mondta ha szeretném csinálhatom,ha nem akkor nem.Nagyon rossz lehettem?tegnap 20:07
1/10 anonim 

válasza:

Nem. Az is lehet, hogy nem szereti. Van ilyen, de egyszerűbb, ha megkérded.
2/10 anonim 

válasza:

Szerintem valamiért azt gondolta hogy neked megalázó. Amit én sose értettem, hogy miért lenne az két ember között akik gyönyört akarnak adni a másiknak.
3/10 mantis religiosa 

válasza:

Valami komplexusa lehet. Ha rosszul csinálod, attól lelankadt volna.
6/10 anonim 

válasza:

Én is ezen gondolkodtam, fiú vagy lány-e a kérdező... Szerintem fiú
8/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
ma 07:48
9/10 anonim 

válasza:

Miután a gyakorlott nők is meg vannak róla győződve hogy marha jól szopnak, közben pedig marhára nem(!!!) így nagyon valószínű hogy te is a túlnyomó többséghez tartozol aki igenis béna! 50 nő után 5-re mondanám azt jó igazán jó is volt, értette a dolgát! Ilyenek vagytok!
10/10 anonim 

válasza:

Egyetertek 9 el, az aranyokkal viszont vitatkoznek.
50 bol max 2 tud rendesen szpni a tobbi bena hozza. Ennek lehet oka az is, higy aki nem elvezi igazan az nem is tudja jol csinalni.
Tehat igen. Rosszul csinaltad. Nincs olyan ferfi a foldon aki egy jo oralt felbeszakit lelki vagy elvi okokbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!