Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz hogy a puncinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy a puncinak erősebb a szaga mint a pénisznek?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk reggel fürdött mindkettő estére melyik szagosabb?
ma 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
A punci. Nyilvan attol is fugg melyik vegez a nap soran pl intenzivebb fizikai mozgast, melyik izzad meg jobban. De ha kb ugyanazt csinaljak akkor a puncinak erosebb a szaga.
ma 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Nem hiszem, hogy van olyan puncer, ami az én farkamnál szagosabb nap végén.
ma 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A puncinak intenzívebb illata van de jó értelemben!
ma 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
A pinának illata van .És íze ... Ami nagyon finom...Minden napszakban.
ma 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik izzadósabb, erősebb testszaggal rendelkezik. Így általánosságban NEM igaz.
ma 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Hááát nem tudom, nem volt sok partnerrel dolgom, de exemnek (férfi) pár órával fürdés után már pusztulat szaga volt ott lent, nekem (nő) meg úgy fél napon át semmi, de nem tudom, hogy ez most valami extrán kivételes eset, vagy simán csak egyénfüggő mindkét nemnél.
ma 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös jól mondja, én lányként is izzadós vagyok és karakteresebb testszagom van főleg nyáron, és valóban intenzívebb punciszagom van
ma 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!