Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Puncinak vagy pénisznek jobb az íze átlagban?
Figyelt kérdés
Ez minden partnernél más? Esetleg ízlés kérdése?2023. szept. 16. 09:39
2/9 anonim válasza:
Szerintem a pénisz egyértelműen jobb ízű!
A puncinak nyers krumpli íze van. (vagyis annak amit én kóstoltam az volt)
19l
4/9 anonim válasza:
Azért az ondót is vegyük ide....
5/9 anonim válasza:
Mind egyénfüggő, de a punci általában savanykás, a pénisz sós, általában.
Az ondó íze a semlegestől a fanyarig terjed, amiket kóstoltam, de volt egy édes ondójú fickó is.
Nem volt sok partnerem eddig, viszont ez alapján a pénisz általánosságban jobb ízű számomra, az ondóval együtt.
A puncinak viszont (ha nem beteg és mosakszik a csaj) jó az illata, míg a pénisznek többnyire számomra semleges.
(Jegyezzük meg, dohányosoknak se a váladéka, se a nemi szerve ízre nem valami jó, általában...)
6/9 anonim válasza:
Látszik fogalmatok sincs a punciról. A női ciklus határozza meg az illatát/ízét, a hormonok. Emiatt van mindig más illata/íze ugyabannak a puncinak.
7/9 anonim válasza:
Az egészséges punci finom. Illatra is, ízre is. A farok ugyanúgy. Az biztos, hogy a nedveknek a cigarettázás nem tesz jót. De az, hogy melyik jobb... attól is függ, melyikhez jutsz ritkábban. Én leginkább azt tartom különlegesebbnek, amihez ritkábban jutok hozzá.
8/9 anonim válasza:
A punciból kihúzott farok szopása,vagy a teli rakott punci kinyalása.
Mind kettőt élvezem.Perverz disznó vagyok...
9/9 anonim válasza:
Pénisz finomabb minden szempontból
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!