Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalok,úgy hogy kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok,úgy hogy kapcsolatban vagytok,mennyire vágytok hármasra?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Semennyire
tegnapelőtt 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha jó a kapcsolatom, nem vágyunk hármasra. Amikor netán hanyatlik a kapcsolat, talán. Nem tudom elképzelni, hogy a barátnòmet átengedjem egy harmadiknak. Érzelmi semlegesség en talán.
tegnapelőtt 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én hármasoztam. 2 alkalommal, a partnereim mindkét alkalommal ugyanazok az emberek voltak. Nagyon odáig voltam a pasiért, meg egy másik lány is aztán olyan jól keverte a lapokat hogy végül belementünk. Jó tapasztalat volt, mai fejjel már nem csinálnám.

27L

tegnapelőtt 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Kapcsolatba meg kapcsolat nélkül se érdekel egyáltalán.
tegnapelőtt 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon, eleve olyannal vagyok csak párban aki szintén szereti a többeseket.
tegnapelőtt 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez egy külön világ és nem való mindenkinek, úgy ahogy a swinger fesztiválok és swinger klubbok sem. Nekünk van fix partner akivel ha úgy adja ki és tudunk időpontot egyeztetni akkor hármasozunk. Szeretjük mert egy teljesen más élmény.
tegnapelőtt 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Én vágynék rá nem annyira fiatalon is, a barátnőm nem. Úgyhogy inkább fantázia marad, bár tudja, hogy én szeretném.
tegnap 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Harom napja jelentette be a csajom hogy vegyunk be egy szep lanyt 3.-nak. Azt hittem viccel de nem. Most keresunk... :-D F.
tegnap 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Hála istennek csajom is olyan kanos mint én szóval sokszor áthívjuk havert hármasozni
tegnap 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!