Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy felizgultatok a nőgyógyásznál?

"F@SZSÁG AZZAL ELLENÉRVELNI, HOGY A FÉRFINAK SEM AZ AZ URULÓGIAI VIZSGÁLAT"
Az is fa§zság, ha az érzet meg nem szokottsága miatt gondolod, hogy nem jó az ellenérv. Ha adott egy férfi, aki életében először próbálja ki a prosztatamasszázst a párjával (mert ugyebár senki nem születik úgy, hogy már csinálta), simán lehet neki izgató, kellemes élmény, mert attól, hogy szokatlan, az még egy szexuális örömöt okozóan stimulálható szerv, EMELLETT megvannak a megfelelő körülmények az élvezhetőségéhez. Ha ezt tagadod, az olyan, mintha azt mondanád, hogy amikor először vered ki 12 évesen, az se jó érzés, mert az életednek azon a pontján korábban még nem tapasztaltad meg. Magyarán fals összefüggéseket kreálsz, amik a fejedben hangoznak jól, de a valósághoz nincs sok közük. Aztán te nézel hülyének mindenki mást, mikor nem értik, hogy mi a fa§zról beszélsz.

Hú, el sem hinnéd, mennyire izgató, amikor elpanaszolom az orvosnak, hogy rendszertelen a menstruációm, olyan görcseim vannak, hogy csillagokat látok és van, hogy hányok is. Erre az orvos leb@sz, hogy miért nem jöttem hamarabb és amúgy is le kéne fogynom. Utána nekem esik, nyomkodja a hasamat, szétfeszíti a vaginámat, mindenféle eszközt belém nyom, tovább nyomkodja a hasamat, törletet vesz, ultrahangon mutogatja a cisztáimat. A végén pedig nyögök a gyönyörtől, amikor írja a beutalókat és elküld egészségügyi kaparásra.
Életem élménye b+ és naponta 3x akarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!