Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy felizgultatok a nőgyógyásznál?

Ha.
De nem feltétlenül a prosztatáját vizsgálják, és nem feltétlenül tekint erre örömforrásként.
Ellenben a nőnek a hüvelybehatolás alapvetően szexuális tevékenység.

Dumálsz mellé. Hányszor szül egy nő életében? Kétszer? Esetleg háromszor?
Egy hónapban hányszor menstruál?
És mennyit szexel? Hányszor maszturbál?
Hetero férfinak alapvetően nem szexuális tartalmú, ha valamit a seggébe dugnak. Nőnek igen, ha a punciba.
Lehet ezt ragozni, de lássuk már a nyilvánvalót.

De ha szülés meg menstruáció esetében azzal érvelsz, hogy az ritka, és simán elfogadod, hogy nem szexuális tartalmú, akkor miért pont a nőgyógyászati vizsgálat kapcsán merül fel, hogy annak márpedig izgatónak KELL lennie? Ritkábban megyek oda, mint amilyen gyakran menstruálok.
Amúgy te jöttél azzal, hogy az urológus nem csak a férfi seggébe nyúlhat bele, erre is reflektáltam: farok érintése. Illetve semmi köze nincs a heteroszexualitásnak ahhoz, hogy ki élvezi a prosztatamasszázst. Mondjuk szerintem neked fölösleges magyarázni, mert férfiként a fejedbe vettél valamit a női test meg psziché működéséről, és akkor az nyilván úgy is van. Ilyen ökörségen nem tudom, minek állsz le vitatkozni nőkkel, mikor az ő megélésükről van szó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!