Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire élvezik a nyalást? Privátban is lehet írni.
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:45
2/10 anonim 

válasza:

Én nem nagyon. Lehet még nem akadt olyan, aki tud is.
3/10 anonim 

válasza:

Élvezem nagyon amikor csinálja a partnerem. De inkább előjátéknak fogom fel, a végére már gyűröm a lepedőt meg karmolászom a hátát és remegek mint a nyárfalevél, hogy rakja már be.
27L
4/10 anonim 

válasza:

Imádom, ha élvezettel, hosszasan nyalnak.
Attól viszont falnak megyek, ha csak egyet nyalint és már tolja a farkát belém.
5/10 anonim 

válasza:

Imádom, de ha csak jól csinálják.
Meg hogyha utána van behatolásos szex is.
7/10 anonim 

válasza:

Ha jól csináljak akkor nagyon jó! Sokáig azt hittem, hogy ez csak ilyen előjáték mert az első párom nem volt valami ügyes, sose volt orgazmusom tőle. Utána lettek olyan férfiak az életemben akik baromi jók az ágyban és az orális szexben, azóta elengedhetetlen része az együttlétnek.
8/10 anonim 

válasza:

Sokáig azt hittem, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja... Az első párom szerette csinálni, bár nem volt benne kifejezetten jó. A másodiknak és harmadiknak derogált, a mostani párom viszont nemcsak szereti, hanem tényleg iszonyú jó is benne, tőle borzasztóan igénylem is... Pláne, hogy kb. csak így van orgazmusom.
9/10 anonim 

válasza:

2 pasim volt, egyikkel sem élveztem soha. Nem rossz, de nem fogok tőle elmenni
10/10 anonim 

válasza:

Nagyon tudják élvezni, ha jól csinálja az ember. Én a múltkor 1órán át nyaltam a barátnőm és sikítozva élvezett el tőle, illetve a végén azt se tudta már hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!