Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők mennyire élvezik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire élvezik a nyalást? Privátban is lehet írni.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nagyon. 🤤
tegnapelőtt 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon. Lehet még nem akadt olyan, aki tud is.
tegnapelőtt 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Élvezem nagyon amikor csinálja a partnerem. De inkább előjátéknak fogom fel, a végére már gyűröm a lepedőt meg karmolászom a hátát és remegek mint a nyárfalevél, hogy rakja már be.

27L

tegnapelőtt 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, ha élvezettel, hosszasan nyalnak.

Attól viszont falnak megyek, ha csak egyet nyalint és már tolja a farkát belém.

tegnapelőtt 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, de ha csak jól csinálják.

Meg hogyha utána van behatolásos szex is.

tegnapelőtt 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem izgat
tegnapelőtt 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól csináljak akkor nagyon jó! Sokáig azt hittem, hogy ez csak ilyen előjáték mert az első párom nem volt valami ügyes, sose volt orgazmusom tőle. Utána lettek olyan férfiak az életemben akik baromi jók az ágyban és az orális szexben, azóta elengedhetetlen része az együttlétnek.
tegnap 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig azt hittem, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja... Az első párom szerette csinálni, bár nem volt benne kifejezetten jó. A másodiknak és harmadiknak derogált, a mostani párom viszont nemcsak szereti, hanem tényleg iszonyú jó is benne, tőle borzasztóan igénylem is... Pláne, hogy kb. csak így van orgazmusom.
tegnap 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
2 pasim volt, egyikkel sem élveztem soha. Nem rossz, de nem fogok tőle elmenni
tegnap 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon tudják élvezni, ha jól csinálja az ember. Én a múltkor 1órán át nyaltam a barátnőm és sikítozva élvezett el tőle, illetve a végén azt se tudta már hol van.
tegnap 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!