Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ért már titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ért már titeket meglepetés, hogy a pasiból jóval több jött élvezéskor, mint amire számítottatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan reagáltatok rá?

tegnapelőtt 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Nem volt ilyen.
tegnapelőtt 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én lepődtem már meg, de nekem tetszik nagyon a férfi orgazmus látványa.
tegnapelőtt 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
igen volt és örültem is neki jobb is úgy
tegnapelőtt 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa.
tegnapelőtt 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátom egyébként is elég nagyokat élvez pár nap kihagyás után, de egyszer direkt "megviccelt" azzal, hogy elment egy két hetes üzleti útra, és alatta szedett valami étrendkiegészítőt, ami tovább növeli a mennyiséget. Aztán mikor hazajött, galád módon úgy intézte, hogy szájjal fejezzem be neki.

Na ott eléggé lesokkolt a mennyiség, amit kaptam, de utána csak nevettünk rajta. Azt azért kikötöttem, hogy ilyet ezentúl akkor csináljon, ha nem zavarja, hogy az arcába köpöm az egészet... :D

tegnapelőtt 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először a szamba ment meglepett
tegnap 06:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt párszor. Eleinte nagyon furi volt hogy annyit spriccel neki. De tetszett nagyon. :)
tegnap 06:19
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

Én két nagyon emlékezetes esetet tudok mondani.

Egyszer puncibol kihuzta, gondoltam pocira élvezni, de hát onnan ellőtt az arcomig meg az ágy fejtámláig..

Egyszer orálnál meg akkora mennyiség jött, hogy az orromom jött ki. Rosszkor vettem levegőt xd

Na azt nem felejtem el sose

tegnap 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Természetes, hogy ha régen szexelt/nem recskázott pár napja, több jön. Én örülök ilyenkor hogy én lehettem az aki könnyíthet rajta:)

Múltkor lefeküdtem egy sráccal (régebben ismertem már), nagyon sok jött neki, de sokáig birta amúgy. Sokat edz, meg sok fehérjét szed, felvetettem hogy nem e a sok fehérje miatt jött belőle ennyi de kb kiröhögött 😅

27L

tegnap 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!