Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Van olyan nő az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van olyan nő az életetekben, akivel kimagaslóan jobb volt a szex mint bárki mással? Miben volt jobb a hölgy?

Figyelt kérdés
Illetve volt-e szerelem?
tegnap 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Volt ( az első) és van a mostani. Közte voltak az átlagosak, vagy az alattiak.

Miben jobb ( ak) ők?

Csak elcsépelt dolgokat tudok mondani, odaadó, önmagára igényes, humoros, nyitott a szexben, a kommunikációban, intelligens érzelmi szempontból is, hűséges...

tegnap 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

#3 szerintem meg ne a hosszú párkapcsolat miatt csináljon meg mindent a nő, hanem mert ő azt szeretné.

Ezzel a mondatoddal a nőkre hárítottál minden felelősséget, hogy ők a hibásak, mert nem csinálnak meg mindent, amit a férfi szeretne.

Valamint a hosszú párkapcsolat titka nem csak a szex...

tegnap 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha egész életemben csak egyetlen egy volt, és az idén már 68 leszek, akkor csak azt felelhetem hogy nekem az az egy volt a legjobb. A többi csak keresztül nézett rajtam, észre sem vett, évtizedeken keresztül. Én meg majd beleőrültem, hogy sóvárogtam utánuk.Végül is ezt dobta a gép. (társkereső). Jobb meg már nem is lehet.
tegnap 13:45
 14/16 anonim válasza:

Igen két kapcsolatom jut eszembe.

.

Az egyik barátnőm és köztem nagy összhangban volt a minőség és mennyiség, a változatosság igénye és az is, amire gerjedtünk.

.

A másik partnerem, aki eszembe jut, ő pedig a vonzerejével (illat és kisugárzás) volt olyan hatással rám, hogy az mindenek felett volt.

tegnap 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Intim méretben nagyon összeillettünk. Tudta mozgatni a belső izmait, de szopásban is kimagaslóan jó volt! Cigány volt és imádtam!
tegnap 16:52
 16/16 anonim ***** válasza:
A lány nem volt része az életemnek, de nagyon jo alkalmi élményeim voltak vele. Arany keze van ha kiverésröl van szo. Saját magamnak sem tudom jobban csinálni, és nem arrol van szo, hogy mi éppen összeillünk. Más srácok is ezt mondták rola. Már felnöttünk, de néha ha találkozunk, igyekszik megvillantani a tehetségét:-)
tegnap 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!