Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Van olyan nő az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van olyan nő az életetekben, akivel kimagaslóan jobb volt a szex mint bárki mással? Miben volt jobb a hölgy?

Figyelt kérdés
Illetve volt-e szerelem?
tegnap 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem volt kimagasló. Sok nővel voltam, többször voltam szerelmes, a legjobb a feleségemmel (többek között ezért is a feleségem), de másokkal is jó volt. Aztán persze voltak rosszak is.
tegnap 12:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Orálban. Elég nagy és vastag méretem van. Eddig csak ő tudott rendesen leszopni, őt tudtam rendesen szájba dugni.
tegnap 12:43
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Volt szerelem, 9 évig voltunk együtt. Azért volt vele jó a szex mert sok nővel ellentétben ő tudta, hogy a tartós párkapcsolat alapja a jó szex és ezért ő kifejezetten igyekezett, odatette magát, kísérletező volt és nyitott a fejlődésre. Ennyi. Az egyetlen nő volt az életemben akivel kicseszettül jó volt szeretkezni. F.
tegnap 12:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, aki mindenben jobb lett volna a többieknél, nem volt.

Inkább úgy mondom, hogy a legtöbb partneremnek tudnék mondani valamit, ami miatt emlékszem rá.

tegnap 12:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Volt aki jobb volt - de azért mert a személyes vágyaink, perverzióink tökéletesen illeszkedtek.
tegnap 12:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyira tartós az ilyen párkapcsolat, hogy pont ezekben van a legtöbb válás. Egyrészt gyakori a félrelépés a nő oldaláról is, másrészt az élethelyzetek mint a gyermekvállalás, építkezés, munkahely kihat az eddig megszokott aktív szexuális életre aztán jön a szájhuzogatás majd mire észbe kapsz már mások kefélik.

tegnap 12:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Nálam is elsősorban a szopásban voltak minőségi különbségek. Ehhez nem volt köze a szerelemnek. Volt így is úgy is. De a legjobb épp szerelem nélkül volt. A többiben nem éreztem kiugrást az előzőekhez.
tegnap 12:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Volt aki jelenleg is a párom aki az exemhez képest ég és föld!
tegnap 13:12
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Eddig 2 no volt, aki kimagaslo volt sex terén. Egy tolem 8 évvel idosebb no. Nála az tetszett, hogy nyitott volt mindenre, és értelmesen tudtunk kommunikálni, és megélni mindent. En elmondtam mi izgat, o elmondta mi izgatja, és hajlandoak voltunk kiprobálni oda vissza. O is mutatott nekem uj dolgokat, én is neki. Nem volt tabu. Es aktív volt, mozgott, fantáziált. Élt.

Most pedig egy szintén tolem 7 évvel idosebb novel van ez, de itt már még mélyebb a dolog. Ugyan az mint az elozo, csak itt már a szimpátia is meg van, és minden klappol a dologban.

tegnap 13:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
3-4 volt, akik igazán jók voltak, ebből 2 barátság extrákkal. Miben jobbak, -mindenben, tökéletesen passzoltunk egymáshoz, vágyakban, kölcsönös örömszerzésben, gátlások nélkül élveztük egymást.
tegnap 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!