Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van olyan nő az életetekben, akivel kimagaslóan jobb volt a szex mint bárki mással? Miben volt jobb a hölgy?

Olyan, aki mindenben jobb lett volna a többieknél, nem volt.
Inkább úgy mondom, hogy a legtöbb partneremnek tudnék mondani valamit, ami miatt emlékszem rá.

Annyira tartós az ilyen párkapcsolat, hogy pont ezekben van a legtöbb válás. Egyrészt gyakori a félrelépés a nő oldaláról is, másrészt az élethelyzetek mint a gyermekvállalás, építkezés, munkahely kihat az eddig megszokott aktív szexuális életre aztán jön a szájhuzogatás majd mire észbe kapsz már mások kefélik.

Eddig 2 no volt, aki kimagaslo volt sex terén. Egy tolem 8 évvel idosebb no. Nála az tetszett, hogy nyitott volt mindenre, és értelmesen tudtunk kommunikálni, és megélni mindent. En elmondtam mi izgat, o elmondta mi izgatja, és hajlandoak voltunk kiprobálni oda vissza. O is mutatott nekem uj dolgokat, én is neki. Nem volt tabu. Es aktív volt, mozgott, fantáziált. Élt.
Most pedig egy szintén tolem 7 évvel idosebb novel van ez, de itt már még mélyebb a dolog. Ugyan az mint az elozo, csak itt már a szimpátia is meg van, és minden klappol a dologban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!