Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sötétben megyek az utcán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sötétben megyek az utcán egy lánnyal és mondom neki, hogy félremegyek pisilni, erre felajánlja, hogy megpisiltet?

Figyelt kérdés
A lány 18. Én 23. De nem tudok úgy pisilni ha fogja a farkam. Így nem fogadtam el az ajánlatát. De tetszik ez a lány. Most már bánom, hogy nem fogadtam el. Hogyan hozzam ezt helyre? Mit gondolhat, hogy nem mentem bele?

ma 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ekkora balféket! Wazze' nem vágtad le, hogy itt a slagolás másodlagos lett volna? A csajszi látja hogy mulya vagy és kicsit határozottabban rápróbált te meg élből kifaroltál. Elég sz.rul esik az embereknek a visszautasítás, ezt nehéz lesz visszahozni.
ma 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11

nyugi napjainkban már a csajok tök magabiztosak néha.. és néha az is tetszk ha a srác félénkebb. mondjuk ő ifjabb 5 évvel.

de ez a pisilős dolog nekem is fura lenne

itt a chaten ti halál komolyan beszéltek? randi közepén közös pisilés? :D

lehet igazad van ez csak egy mókás kezdeményezés volt, vagy utalás.

megyek fürdeni " csatlakozzak?" féle ügy.. háát

ma 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem megpisiltetni akart, csak szimplán kíváncsi volt a farkadra
ma 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha lesz legközelebb, akkor előtte igyál annyit, hogy ne tudd visszatartani! 😉

Nekem egyszer volt ilyen élményem, nem pisiltünk össze senkit!

ma 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!