Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire lenne izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire lenne izgató számotokra ha busójáráson egy busót le kellene szopnotok úgy hogy nem tudjjátok hogy ki az, mert teljesen be van öltözve? Lenyelnétek neki?

Figyelt kérdés
tegnap 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Wtf.

Abban a büdös dohos jelmezben rohad egész nap, be van izzadva mint az atom. Isten ments bottal se.

tegnap 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
10%

És ha az én jelmezem frissen mosott lenne, meg reggel esnél neki a farkamnak?

tegnap 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
nem
tegnap 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyáltalán izgató. Plusz idegeneket nem szopok, csak akivel együtt vagyok
ma 01:20
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Ha nagy farka van akkor 10/10
ma 04:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Mikor értitek meg férfiak, hogy a nőknek nem elég látni egy farkat, hogy kedvük legyen szopni?

Oda kell maga az ember is.

Bár gondolom te sem nyalod ki a fogatlan mariskát csak azért mert szép a puncija.

ma 08:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Lenyelném..N
ma 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:

2 nem hiszem hogy azt a büdös szőrös szart amibe rohangálnak a busók és már ki tudja hány emberen volt te ki tudod mosni. :D Így is úgy is gusztustalan.

A farkadnak meg essen neki az akihez közöd van, én baromira leszarom személy szerint.

ma 11:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Értem. Engedjük el a jelmezt, és legyen közünk egymáshoz. A többit majd megbeszéljük.
ma 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó elkeseredett lehetsz, hogy itt keresgélsz. :(
ma 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!