Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha egy kövér lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy kövér lány ennyire igényli a szexet?

Figyelt kérdés
Mindig kövér volt nem volt pasija csak 1-2 alkalmi kapcsolat most viszont összejött egy helyes,sportos sráccal akivel nagyon élvezi a szexet és állandóan kefélni akar. A pasija előtt kb mindig meztelen van, sokszor beleül az ölébe elkezdi csókolgatni, simogatja a farkát a nacin keresztül stb. Vagy direkt meztelenül bepucsít a pasija előtt meg ilyenek.
tegnap 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

7es máris érdeklődik a csajról 😅😂😂 mennyire túlsúlyos?😂😂😂

Kérdésre válaszolva, a mai világban ahol a külső ennyire számít, örüljön hogy van pasija..kivéve ha kamu a kérdés😆😅

ma 05:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó. Hajrá. Élvezze.

Nem testalkat függő, inkább hogy még nem volt igazán kapcsolata.

Amúgy akikkel együtt voltam duci,kövér csajok , mind imadott szexelni. Szóval ezzel némiképpen cáfolom az előző szavaimat.

De nagy általánosságban szerintem nem a testalkaton múlik.

ma 05:51
 13/17 anonim ***** válasza:
12es, csak nem te voltál a 7es hozzaszóló is?
ma 06:03
 14/17 anonim ***** válasza:

13 as.

Nem.

12 es voltam.

ma 06:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Normáis. Nem kilófüggő. Nekem is hasonló tapasztalataim vannak velük...
ma 06:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy kövér, nem kívánhatja?
ma 07:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi a tök*m köze van a testsúlynak a libidóhoz? Egy duci nő szerinted nem kívánhatja a szexet? Gondolkodj már kérlek…
ma 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!