Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenkinek 5 centi vastag a farka akkor hogy lehet a legtöbb óvszer 52-53 mm ?
Figyelt kérdés
Nekem 4.5 centi vastag és 13 centi a kerület. Az 52-53 mm óvszer úgy szorít hogy alig tudom feltenni meg le is lankad tőle. 56-57 mm ami kényelmes. Elvileg ez átlag vastagság, akkor hogy hogy a boltok az 52-53 mm óvszerekkel vannak tele ?tegnapelőtt 18:37
1/10 anonim 

válasza:

Nem azért van hogy jól érezze magát benne a kolbászod.
Az a jó ha szoros, akkor nem esik le.
2/10 anonim 

válasza:

Nem 5 cm az átlag vastagság, nyilván, akkor nem a kisebbik lenne az átlagos óvszerméret
3/10 anonim 

válasza:

5cm lovardában átlag. Meg a kittágult, leélt, elhízottak körében. Enyémnek jó 12cm a kerülete. Masculan kicsi hozzá.
4/10 anonim 

válasza:

3. Kitágult, leélt, elhízott? Az hogy jön a pénisz mérethez, amit a pasik felfelé kerekítenek csomószor hosszban meg vastagságban is? Azért hiszi a kérdező az az átlag, mert olyanokat olvasott pasiktól
5/10 anonim 

válasza:

1. Ha elszorít s túl szoros, akkor nem jó, könnyebben szakad. Ráfeszül és túlzottan szorít az totál nem ugyanaz
6/10 anonim 

válasza:

#4 tudod a gyengebb eresztésekhez nagyobb fallosz kell. Ennyi
7/10 anonim 

válasza:

😅 ja, csak nem ez volt a kérdés. Amúgy meg nem lesz tágabb, aki elhízott 😅
8/10 anonim 

válasza:

14 cm körméretem és 60mm kell. kb 4,7cm vastag. Normál óvszert fel sem tudom húzni, olyan szoros.
9/10 anonim 

válasza:

Nekem 16cm a körméretem és a 69mm-es kellett még régebben, de igazából sose szerettem a gumit
10/10 anonim 

válasza:

Jól van srácok további jó locitálást! Én már rég kiestem
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!