Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas nőnél is van ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nőnél is van ilyen?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok 40,párommal állandóan sexelnék de nekem fontosabb hogy neki jó legyen ha ki akarom nyalni eldőrzsölni VISZONZÁS nélkűl ő ezt sem akarja.Pedig neki akarok jót nem azt mondom,hogy szo.jon le .Van itt olyan nő aki pont a másik oldalt van ő szeretné de S párlya nem ?Privátbanbis

tegnapelőtt 12:24
 1/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
78%
Ha ennyire nem akarja, akkor vagy rosszul csinálod vagy hülye vagy hozzá, hogy megadd a hangulatot neki. Egy nő nem úgy működik, hogy random letámadod, hogy hadd nyaljalak ki, akkor majd tapsikolva szét is dobja neked a lábait. Lelombozó tud lenni, ha nincs semmi ráhangolás.. de lehet rosszul látom. Nekem nincs feleségem.
tegnapelőtt 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Az érzelemfüggő nőknél fordulhat elő, hogy viszonzás nélkül le akarja pippantani a pasiját akivel már nem teljesen jó a kapcsolata.

A b változat hogy a felek amúgy is lépten-nyomon mókáznak és ez IS előfordul néha.

tegnapelőtt 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem lehet, hogy nyelvtan tanárnő a párod?
tegnapelőtt 13:06
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Eldörzsölni??? 😆
tegnapelőtt 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Párlya ???
tegnapelőtt 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Nekem mindig a sex szó ilyen leírása a legfájdalmasabb. Ez az eldörzsölés is extrán furán hangzik, de nyilván a kérdező lakhelyén ezt a szót használják, márpedig ha használják, akkor helyes.
tegnapelőtt 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha az élet más területein is ilyen tehetséges vagy, mint a helyesírás terén, akkor elképzelhető, hogy ezért nem akarja...
tegnapelőtt 14:11
 8/10 Istvan485 ***** válasza:
Ha valaki mindent meg elt!!! És valakik csak mindig újra vágyik az a szex kultúra része de amíg a másik félnek nem mondja adig ez a valosan bizonytalan helyzet mind a kett fel számára ez a gond!!!
tegnapelőtt 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Én például nem szeretem az egyoldalú dolgokat. A szexben sem. Nagyon szeretek adni és szeretem érezni, hogy milyen hatással vagyok a pasira, akivel szexelek. Egyszer-egyszer oké, ha csak én vagyok kielégítve, de rendszeresen biztosan nem élvezném.

38N

tegnapelőtt 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:

"Egy nő nem úgy működik, hogy random letámadod, hogy hadd nyaljalak ki, akkor majd tapsikolva szét is dobja neked a lábait."

mondok jobbat, a férfi sem úgy működik, hogy hadd szopjalak le és már veszi is elő a kőkemény bránert

tegnapelőtt 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!