Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy pasi hányszor képes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi hányszor képes egymás után üriteni?

Figyelt kérdés
márc. 2. 12:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

9

Tegyük tisztába a fogalmakat:

Spermium: a kis izgő-mozgó sejtecske a hosszú ostoros farkával. Magyarán hímivarsejt. Ebből van sok millió a spermában (= ejakulátum vagy ondó), és egyetlen egy termékenyíti meg a petesejtet. A sperma folyékony részét (spermaplazma), amiben a spermiumok ficánkolnak, legnagyobb részt az ondóhólyag és a prosztata váladéka adja.

Vagyis spermiumszámot tudsz növelni vagy spermamennyiséget. Spermaszámot nem. Mindamellett spermiumszám növelésével nem lesz több gcid, mert a sejtmennyiséget növeled a cuccban, nem magát az ejakulátum volumenét. Lehet, hogy két decit spriccelsz, de olyan alacsony benne a spermiumszám, hogy alig tud teherbe esni a nőd. És megfelelő spermiumszám esetén két csepp gciből is lehet CSIMOTA.

márc. 2. 13:01
 12/21 anonim ***** válasza:
*És megfordítva: lehet, hogy két decit spriccelsz stb.
márc. 2. 13:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagyon max 3
márc. 2. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Első kommentelő az már túlzás.
márc. 2. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:
2 max 3
márc. 2. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:

16 evesen volt egy nap amikor 4 volt a max de 4.-re már nagyon nehezen jott ki az eredmény🤣

Azota 2 naponta 1x

márc. 2. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Tinikoromban akár 20x is volt, hogy kicsaptam. Most azért már 3 a max. De amúgy bármennyiszer képes lennék kiverni, de értelemszerűen minél többször csinálom, annál kisebb az élvezet és annál nehezebb elérni az orgazmust. A 3. után már semmi értelme erőltetni. Tinikoromban viszont a 20. is élvezetes volt.
márc. 2. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy ez csak kortól függne.. Ha extra dózisú vitaminokat szedsz, vagy az immunrendszeredet a maximumra felpörgeted, akkor nőhet a szexuális teljesítmény szerintem. Az étkezés is hangsúlyos lehet.
márc. 2. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Egymás után rögtön az 3 menet, aztán később még aznap 3-4 menet, de az már inkább külön külön legyen. 38F
márc. 2. 15:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálam rögtön egymás után max 2 megy, de a másodiknál nem áll fel rendesen. Egész napra vetítve régebben ment a 4 szünetekkel, mostmár szerintem nagyon max 3 menne, de az is szenvedve. 1 menetes vagyok.
márc. 2. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!