Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi hányszor képes egymás után üriteni?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:18
1/21 anonim 

válasza:

Nekem a rekord egy nap 15ször, egymás utáni menetben kb 6szor.
2/21 anonim 

válasza:

Ki mennyit, ez egyénenként változó.
4/21 Fragments of Fantasy 

válasza:

Változó, de a 2-3 szerintem a legtöbb férfinak megy, pár perces kihagyásokkal a két merevedés között. De ehhez kell egyfajta lelki és izgalmi állapot.
5/21 anonim 

válasza:

Nekem recskánál az első 2 az igazán jóleső, kellemes érzés, az utána lévők már annyira nem élvezetesek.
6/21 anonim 

válasza:

De sok vitamint kell szedni, hogy legyen anyag bőven...
7/21 anonim 

válasza:

Egyén ÉS életkor függő. Tiniként volt hogy egy nap 6x kicsaptam, 20-on évesen az akkori csajommal szinte ki se másztunk az ágyból. A kor előrehaladtával csökken a libidó, de erősen egyénfüggő. Van aki 40-esen is napi x-szer, szinte állandóan "azt" akarja.
9/21 anonim 

válasza:

Szerintem ez alapvetően a spermamennyiségtől függ. Nekem az a tapasztalat, hogy minél nagyobb a g.cimennyiség, annál élvezetesebb verni. Azaz a spermaszámot kell vitaminokkal, vagy táplálkozással növelni.
10/21 anonim 

válasza:

7-es rávilágított. 6-szor meg 15-ször 16 évesen tud ejakálni egy férfi, amikor túl van pörgetve hormonálisan az egész rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!