Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan hogy fürdőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy fürdőben megismertetek valakit és szexeltetek utána?

Figyelt kérdés
Nekem nem volt de kipróbálnám.
tegnap 09:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Lány vagy?
tegnap 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Nudi strandról és szaunából is volt ilyen esetem.
tegnap 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
igen 29/l
tegnap 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Ez a melegeknél megy igy
tegnap 09:54
 5/11 kyoman ***** válasza:
25%

A ráckevei szanuában volt olyan hogy pénetk esti nudi szaunában, bent ültem egyedül majd bejött egy pár. A hölgy mellém ült majd keze a farkamra tévedt.

Ügyes keze volt 2 perc alatt kimaszirozta belölem a nedüt

tegnap 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Volt, de a koliban és nem tudtam hogy szoba ellenőrzést tartanak. A csaj aki látott pucéran kijönni a fürdőből visszajött egy 20 perc múlva hogy nem érdekli mit gondolok róla. De amit látott azt érezni akarja. És rám mászott. Egyetemi koli. Megtudtam hogy a lány elég sok sráccal lefeküdt amúgy, de nem zavart. Ilyen spontán sosem volt részem szexben, kihagytam emiatt a ZHt amire mennem kellett volna. Volt párkapcsolatom is de ott nem volt időm ellenkezni és annyira spontán volt hogy életemben először csináltam védekezés nélkül is. Aztán abban a félévben nagyon sokszor csináltam ezzel a csajjal, vele volt az első anál élményem is. Volt hogy párom FaceTimeon beszélt velem közben meg szopott/lovagolt ez a csajszi rajtam. Aztán első évében kibukott és haza költözött ez vetett véget a titkos románcnak.

2 hónapja összefutottam vele a munkahelyemen, bejött hozzánk nem tudta ott dolgozom, tegnap óta agyalok hogy felhívjam ismételni legalább a szopását újra átélni…

tegnap 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, fürdőnek számít e de tavaly balatoni nyaraláson összeakadtam egy sráccal. Nem lett tartós a dolog, de amíg lent voltunk a Balatonon sokszor csináltuk. Egyszer naplementében, bokáig érő vízben is. Azt sosem feledem :)

27L

tegnap 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Volt már hogy strandon ismerkedtem, de nem ott teljesedett be a dolog.
tegnap 12:22
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nem, pedig akartam.egy hatalmas mellű nagymama koru nő volt mellettem és mivel nem bírtam ott a termál medencében kiengedtem a geccim:)
tegnap 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
És most idáig kinyerte meg ezt a hazugság versenyt?
tegnap 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!