Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben éreztétek már, hogy a partnereteknek szagos volt a feneke?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:03
1/7 anonim 

válasza:

Sokan arra használják a "sportot", hogy kijöjjön belőle a többnapos Barnabás, de semmi gond: fő, hogy anál legyen mindenhol.
3/7 anonim 

válasza:

En alltalaban igenyes nokkel szoktam szexizni igy meg sose tapasztaltam ilyet
5/7 anonim 

válasza:

Igen, már többen tapasztaltak itt szex közben fenéklyuk szagot.
6/7 anonim 

válasza:

Igen. Épp egy jó nagy duci picsat toltam kutyaban mikor szethuztam a seggét akkor enyhe szarszaga volt. Számomra nagyon izgi be is toltam az ujjam a segglyukába. Sajnos azóta sem találtam ilyen csodás perverz duci csajt:(
7/7 anonim 

válasza:

Az én barátnőmnek is jellegzetes, sportolás után meg nagyon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!