Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szexeljünk ha borotválkoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szexeljünk ha borotválkozás után másnap már "sünis" a puncim?

Figyelt kérdés

Lebrotválom magam alul (mert így szeretem) de másnapra már látható a szőr, harmadnapra pedig màr rendesen szúr (engem is). Nem merek így szexelni hiszen ha engem is szúr akkor a partneremnek milyen rossz lenne?! Olyan mint egy reszelő 🤢

3-4naponta nem tudom borotválni mert nagyon csúnya és sebes lesz (szőrtüszöknek kell idő és csak akkor lehet újra borotválni ha kicsit hosszabbak a szálak).

Más szőrtelenítés nem opció, véglegesre meg nincs keretem.

Mások hogy oldják meg?

tegnap 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor tűzd ki ezt egy életcélnak, amire keretet kell keríteni szép lassan. Nincs ebben semmi rossz. Ha nem bírod a gyantázást, akkor nincs más opciód. Vagy fazonra nyírod (vagyis elég hosszúra hagyod, hogy már ne irritáljon), és elfogadod, hogy neked csak olyan partnereid lesznek, akiket a punciszőr nem zavar, vagy szépen gyűjtesz a véglegesre. Gondolj már bele, inkább ez legyen a célod, mint hogy agyonplasztikázd magad. A szőrtelenítéssel csak jobb lesz a közérzeted, önbizalmad, de természetesen nőies maradsz továbbra is, csak szőr nélkül. Bár én férfi vagyok, de az életem egyik legnagyobb hibái között szerepelt az, amikor huszonpár évesen egyszer kíváncsiságból leborotváltam. Első nap még örültem is, olyan érzékenyebb lett minden, a heréim visszakapták azt a kiskamaszos, érzékeny sima tapintást, jobb volt babrálni így vele, jobban felizgultam, de végül olyan bőrirritációm lett, hogy soha de soha többet nem tenném. Ahhoz képest, hogy az arcomat 16 éves korom óta kétnaponta borotválom, és nincs ilyen gondom, ott lent teljesen más a helyzet. Mondjuk azt sem értem, hogy a gyantázáskor, amikor ilyen érzékeny területen csinálják, egy kis extra pénzért miért nem lehet valami gyenge érzéstelenítást alkalmazni a páciensen? Nem szurira gondolok, hanem olyasmire, mint mikor szívnak orron valami anyagot, amitől úgy ellazul az ember. Egyszer láttam ilyet, de ott a csávónak fejbőr mikropigmentációt végeztek. Nem értem nemi szerv gyanta esetén miért ne lehetne hasonlót kérni? Vagy az már luxus és megfizethetetlen?
tegnap 22:54
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm de már nem vagyok fiatal, és mivel ingó- és ingatlan hiányában + minimálbérből kell kiviteleznem mindent anyaként, így a napi túlélés a "cél". Ha lehetőségem lenne a fogaimat csináltatnám meg mert x éve egy sztks orvos elcseszte és azóta csúnya (mintha mindig koszos lenne).

De vannak ennél is fontosabb prioritások.

tegnap 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, hogyha normális a párod, akkor ez egyáltalán nem zavarja. Heti egyszer elég leborotválni. Én se szoktam naponta szőrteleníteni.
ma 04:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Próbáld rövidre vágni géppel, hogy az milyen érzés....
ma 05:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

Keretem olyan pasit akit nem zavar. Sőt mostanában kéri, hogy ne is borotváljam, mert jobban zavarja a szúrós punci, mintha szőrös.

(jó együttélésnél nehéz kivitelezni, hogy mindig sima legyen)

ma 06:33
 16/16 anonim ***** válasza:
CSak 1-2 centisre vágd le akkor nem fog szúrni így még szebb és izgatóbb így.
ma 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!