Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lenne a megoldás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve mem szexelünk párommal (nő vagyok) nem kívánjuk egymást, èn magát a szexet igen ... lenne rá igényem ...

Szoktam mondani neki engedjük el egymást de nem akarja nekem meg biztonságos így, megszokás és az se mellékes hogy közösek a dolgaink ...

tegnapelőtt 23:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenképpen halott kapcsolat megtarthatod ahogy a döglött macskát is csak semmi értelme. Később bánni fogod, hogy nem adtál esélyt magadnak egy másik kapcsolatra amiben boldog lennél. Inkább éled le az életed úgy, hogy szar minden, de ismered, minthogy belevágnál az esetleges pozitív ismeretlenbe.
tegnap 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Magyarán beleragadtatok egy megszokásból, kényszerből összetartott kapcsolatnak hívott valamibe. Ti már nem egy egymást szerető pár vagytok, csak kényszer-lakótársak. A praktikum miatt.

"de nem akarja" - s neked nincs önálló akaratod, szavad?

Raboljátok egymás idejét, később k.rvára fogsz bánni minden évet, hónapot, percet amit most elpazarolsz. Ami most elveszik az soha nem fog később visszajönni, senki sem fogja visszaadni neked! Te tudod, hogy mennyi felesleges időd van még az életből, mennyit akarsz eltölteni a semmivel.

tegnap 10:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Pedig az lenne e legjobb ha elengednétek egymást de ha nem...írj rám, hasonlóban vagyok én is :( F.
tegnap 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!