Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti főleg az éles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti főleg az éles állkapcsot-arcvonásokat, szögletesebb arcot tartjátok vonzóbbnak, vagy a kerek arcot?

Figyelt kérdés
Most a kerek arcot NE úgy képzeljétek el, hogy dagi, pufi, tokája van, hanem csak úgy magától kerekebb a feje/arca az embernek.

tegnapelőtt 20:32
A kérdező szavazást indított:
Kerek arc
Szögletesebb arc
Másmilyen, leírom a kommentekben
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
A magasságot.
tegnapelőtt 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
AZ összkép a lényeg.
tegnapelőtt 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Pasifüggő.

Valaki így helyes más meg úgy.

tegnapelőtt 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Oké, de mi a végkövetkeztetés?
tegnapelőtt 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Én tuti nem. Párom széparcú, full kerek fejű, kigyúrt, 50- es a karja, max 40-nek szokták nézni pedig 48.
tegnapelőtt 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, mindkét típusú arccal lehet valaki jóképű.
tegnapelőtt 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindegy, mindkét típus lehet vonzó. Nekem ez nem szempont, jártam már kerek- és szögeletesebb arcú fárfival is.
tegnapelőtt 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Általában a szélsőségek szoktak taszítóak lenni, tehát az extrém módon szögletes arcú pasik undorítóak pl Ernest Khalimov. Ugyanígy a nagyon kerek lágy vonású pufi fejű csávók is ritkán vonzóak.

A nőknek általában az tetszik, ami viszonylag átlagos, normális.

tegnapelőtt 22:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos. Az a fajta "chad", amit már több ízben láttam linkelni főleg incelek részéről, mint álompasi, na az egyenesen undorító. Arra a kalapácsállú, gorillatestű ai generált hapsira gondolok. Nem, nekünk nőknek ez nem jön be. Sőt tovább megyek. Állandóan az állkapocsra helyezitek a hangsúlyt, de nem ott van a kutya elásva, mert szerintem az arccsont a lényeg. Ha valakinek hangsúlyos az arccsontja ÉS szép az arca az nagyon sok nőnek bejön. Az állkapocs mérete lényegtelen. Lehet a gorillák így döntik el, hogy ki a szép, de mi nők nem.
tegnap 00:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az összkép a lényeg. Láttam már kifejezetten szögletes alku férfit aki nekem nagyon vissza taszító volt és láttam már nagyon helyes kerek arcú férfit is. Pedig nekem is inkább a szögletes arc jön be
tegnap 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!