Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éles fájdalom. Mitől lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éles fájdalom. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Mióta fogamzásgátlót szedek fájdalmassá vált az együttlét. Sok előjáték után is ilyen szakadásos érzés van mikor megprobálja a barátom berakni. Van amikor vérzik is, majd ilyen nyilaló,nyomo érzésem van aktus közben. 2,5 éve vagyunk együtt. Keressem fel a problémával az orvost?

2024. aug. 9. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
orvos, interneten senki sem fog diagnosztizálni
2024. aug. 9. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképpen keresd fel az orvost. Emellett én ameddig nem jutok el elolvasnám a gyógyszer használati útmutatójában a mellékhatásokat is, hátha rátalálsz a problémára kifejezetten.

Sajnos a fogamzásgátlók, amiket nagyon sokan szednek hihetetlenül káros dolgok. Erről kevés szó esik, de egyre többen utasítják ezt el emiatt (köztük én is). A hormonháztartást felborítva működnek, tehát értelemszerűen ez is történik: felborulsz tőle hormonálisan. A hormonok rengeteg mindenre hatással vannak, tehát rengetegféle tünete jelentkezhet. Ilyenek például a bőrproblémák vagy a libidó teljes eltűnése, esetleg a gyógyszer abbahagyása utáni durva hatások. Persze sokan vannak, akiknek semmi problémájuk nincsen tőle és beválnak ezek.

Én nem vagyok orvos, szóval ez semmiképpen sem diagnózis, de a leírtak alapján nem lehet hogy esetleg a libidóval összefüggésben nálad hüvelyszárazság alakul ki? Ez lehet hormonális probléma, viszont könnyen tudjátok tesztelni, ha kipróbáljátok sikosítóval.

2024. aug. 9. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszer szedte barátnőm, full elszállt tőle a libidoja, száraz volt, inkább mondtam, hogy legyen óvszer. Szerintem ezek a hormontabletták legrosszabb döntés
2024. aug. 9. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:
A sikossaggal nincs problema, de probaltuk sikositoval is igen,de ugy is ugyan azt a fajdalmat erzem es benyilal az alhasamba is
2024. aug. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!