Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, hány éves lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hány éves lánnyal vesztettétek el a szüzességeteket és milyen idősen? Lányok, hány éves pasik szüzességét vettétek már el?

Figyelt kérdés
Hány partnerrel feküdt le a tapasztaltabb fél?

tegnapelőtt 10:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
17 voltam,a csaj 16. Nem tudta megmondani,elég sokkal. Nevelőintézetis volt.
tegnapelőtt 12:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 voltam a csaj 21. Nek elöttem két pasija volt.
tegnapelőtt 13:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen 18-22 év közöttivel (nem tudom pontosan hány éves volt, fesztiválon történt alkalmiban, nem az életkor volt a legfontosabb kérdés :)
tegnapelőtt 13:55
 14/24 anonim ***** válasza:
18 évesen, a csaj is 18 volt de hónappal idősebb. Neki már volt egy 2 éves kapcsolata előttem, de csak néhány alkalommal szexeltek. Majdnem olyan volt, mintha ő is szűz lenne, nagyon tapasztalatlan volt.
tegnapelőtt 14:16
 15/24 anonim ***** válasza:
22 évesen,21 éves nővel, ő lett az első komoly kapcsolatom, majdnem 5 évig tartott.
tegnapelőtt 15:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Bocsánat az említett 21 éves nő előttem 2 férfival feküdt le, volt kapcsolatban.

15# ös

tegnapelőtt 15:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Korombelivel olyan 13-14 évesen
tegnapelőtt 17:32
 18/24 anonim ***** válasza:
17 évesen egy 16 éves lánnyal. Én szűz voltam, neki volt előttem egy faszija
tegnapelőtt 19:52
 19/24 anonim ***** válasza:
21 èvesen egy 22 èves csajjal előttem 3 hónappal vesztette el a szüzességét majd èvek múlva 34 èvesen egy 16 èves csaj aki vettem el a szüzességét
tegnap 06:02
 20/24 anonim ***** válasza:

19 voltam, a lány meg épp 18.

Ő már rég nem volt szűz.

tegnap 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!