Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kb. mekkora szerszámmal vesztettétek el a szüzességeteket? Hány évesen?
Figyelt kérdés
nov. 6. 18:37
1/13 anonim válasza:
Kb 14 lehetett, nem volt nagy. 23 évesen.
3/13 anonim válasza:
22 és hatalmas volt, a legnagyobb, amit eddig láttam.
4/13 anonim válasza:
Kb 18-20 cm volt 15 évesen 🫣
Mindenki nyugodjon meg, az utánna érkező 15 centit is élvezem :D
6/13 anonim válasza:
13 evesen de nem tudom nem szaladgalok centivel
7/13 anonim válasza:
16 evesen, akkor nem volt viszonyítási alapom, most már tudom, átlagos volt, akkor nagynak tűnt.
8/13 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ezt bárki megméri abban a helyzetben és meg is jegyzi egy életre!
9/13 anonim válasza:
18 centi volt neki, baromi büszke volt rá. Mondjuk jó is volt, úgy a harmadik alkalom utántól kezdve.
10/13 anonim válasza:
19 centi volt és nagyon szép, arányos farok volt. Mindketten szűzek voltunk, az első szex előtt hónapokig csak szoptuk és nyaltuk egymást. Imádtam szopni mert olyan szép volt, előfordult hogy másfél órán át cumiztam. És biztos hihetetlen, de meg is mértem neki! Na, üssetek...!!! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!