Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok magát nőnek kiadó férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok magát nőnek kiadó férfival találkoztatok itt ?

Figyelt kérdés
Hogy buktak le ? Meg is jegyeztétek a profil nevüket ?
tegnapelőtt 08:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen! És ezzel nem csak magukat járatják le, hanem az egész oldalt! F.
tegnapelőtt 11:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan volt hogy lányként küldött pár farok selfit hogy ilyeneket kapott xy-tól mi a véleményem?, de felismertem a képet, rákerestem az üzik közt a nevére és pár hónappal előtte még a sajátjaként küldözgette xD

Írtam is neki hogy jó volt de lebukott

tegnapelőtt 11:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk olyan is gyakran van, hogy nőként kiírok egy kérdést/kommentelek és meggyanúsítanak, hogy férfi vagyok (illetve egyszer, hogy 60+-os vagyok). Meg hogy az előbbiben nem ezt írtam és hazudozok. De amúgy nem szoktam erre írni semmit sem általában, nem igazán érdekel mit hisznek, nem is adom ki magam megtévesztés céljából másnak.
tegnapelőtt 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ott bukik meg a dolog hogy egy Lány/Nő sosem kér például farok képeket meztelen képeket stb...ezt tanuljátok meg.A Nőket elsősorban nem a farok képek izgatják ők másként műkődnek mint mi Férfiak nekik nem a vizuális inger a mérvadó szexualitás terén.Ezért nekem eleve gyanús mikor egy Nő ilyen képeket kér ráadásul ő hozza fel a témát elsőnek jobban mondva 100 % hogy aki ilyet kér az csak Nőnek magát kiadó meleg...

Ffi

tegnapelőtt 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Engem is páran elküldtek már a fenébe hogy "egy nő nem fogalmaz így biztos pasi vagy"

Hát sajna bizonyítékot nem kap úgyhogy mehet a lecsóba. Nem hullajtok könnyeket pár idegenért :D am se ismerkedni meg szexpartnert keresni vagyok itt

tegnapelőtt 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteggel! Az itt magukat nőnek kiadók 70-80%-a meleg pasi (de lehet alábecsülöm a számukat).
tegnapelőtt 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Sok itt a kanos perverz akik bárkire ráírnak és ecsetelik a gusztustalan gondolataikat. Az ilyenektől jobb megvédeni a nőket
tegnapelőtt 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Látjátok, ki is törölték a válaszomat, amiben leírtam pár nevet akik nőnek adják ki magukat.

Pedig őket kéne inkább üldözni minden eszközzel itt az oldalon, mert ők teszik tönkre az egész oldalt.

Miattuk nem hisszük el mi férfiak már a valódi nőknek sem, hogy tényleg azok. És miattuk hiszik azt az itteni nők, hogy minden férfi ugyanolyan itt az oldalon mint ezek akik agyatlanul irkálnak rá mindenkire.

tegnapelőtt 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#18 ha kipucolnák az idióta módon bepróbálkozók hadát akkor a felhasználók 90%-át ki lehetne tiltani.
tegnapelőtt 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!