Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségek, egy 10-es skálán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, egy 10-es skálán mennyire akadnátok ki, ha kiderülne a férjetek titokban anál plugot használ? Válás lenne belőle, vagy épphogy inkább kipróbálnátok?

Figyelt kérdés
Régóta el akarom árulni a feleségemnek de valahogy sose merem. Félek tőle hogy férfiatlannak tartaná, és elmenne a kedve a szextől... Egyébként a szexuális életünk jónak mondható, bár nem túl gyakori, és egy kicsit prűd a feleségem... (nyilván ezért nem merem elmondani) De cserébe nagyon tudja élvezni és jó vele a szex. Ezért lenne kár ha a szemében már nem lennék elég "férfias".
tegnapelőtt 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pontosan ez a ti gondolatmenetetek. Ha felfogod, mi a probléma vele, nem tudom, a segg = meleg vonalat miért erőlteted jobban, mint a szájasat. Ja igen, az egyikkel kapcsolatban van averziód, a másikkal szemben meg nincs, és nyilván a te személyes undorod határozza meg a tényeket.
tegnapelőtt 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Fiam van.

Lehet sírni. Lehet nyafogni. Lehet főzni.

De két nagy pofont b@szok le neki, hogyha megtudom, hogy a nője mellett bármit is a seggébe dugdos.

Mert ez a legnagyobb tiszteletlenség a nővel szemben.

Óhhh így imádom a puncit úgy imádom, de milyen jó lenne, hogyha végre a szomszéd Béla jó megb@szna hátulról.

Akkor vállalja fel előttem is és a nagyvilág előtt is, hogy igen meleg vagyok és a farkakat szeretem és nem kell szédíteni egy nőt sem.

tegnapelőtt 23:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 Persze, biztos előtted vállalná fel bárki is a melegségét. Ilyen anyát ellenségemnek se kívánok.
tegnapelőtt 23:14
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Nincs bajom a homoszexualitással.

Nem tehetnek róla az emberek. Sem a leszbikusággal.

De akkor sem kell egy 3. fél életét tönkretenni ezzel.

Vállaja fel mindenki azt ami valójában.

Ha egy férfivel férfivel, ha nővel nővel.

Mai világba ezen nincs mit szégyelni.

De hogy egy FELNŐTT ember a felesége mellett egy másik f@szra vágyik (nevezhetjük dugónak, vigrátornak, bárminek) nem normális.

tegnapelőtt 23:15
 15/20 anonim ***** válasza:
19%

#12 Persze, biztos előtted vállalná fel bárki is a melegségét. Ilyen anyát ellenségemnek se kívánok.

Tanulj meg ÉRTELMEZŐEN olvasni.

De ha miután kivetted a f@szt a s.eggedől. ;)

tegnapelőtt 23:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az anál pluggal fogja tönkretenni a kérdező a felesége életét, értelemszerű.
tegnapelőtt 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha egy nő kinyalja a pasi seggét az is buz*s? Én azt hittem, hogy az a b*zi aki pasira izgul, nem pedig az, akinek egy nővel izgalmas egymással felfedezni egymás testét és örömet okozni egymásnak.
tegnap 07:40
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Én nagyon kiakadnék, bevállalom. Az én gondolatmenetet az, hogy az a férfi aki ilyet szeret, az nálam már a biszexuális kategóriába tartozik. Értem az előttem szólókat, hogy ez nem minden esetben esetben így van, mert hogy az is erogén zóna, de akkor is. Nálam ez egyáltalán nem férne bele.

Ebben az esetben én inkább nem akarnám tudni. Nem válnék el, mert azért ahhoz ennél több kellene, főleg egy házasságban, de akkor inkább ne is mondja el.

tegnap 07:42
 19/20 anonim ***** válasza:
72%
Mi ez késztetés az emberekben, hogy el KELL valamit mondani. A világ legőszintéb boldog párkapcsolatban is kell olyan dolog az ember életében ami a saját titkom és nem tartozik a másikra. Milyen hozzá adott értéke lesz ha ezt közlöd vele? Megmondjam mi? Van egy tehet a lelkeden amit át akarsz adni a másiknak, hogy neked könnyebb legyen. De utána ezt neki is cipelnie kell miattad, de ő nem fogja elbírni. Nem őszintének kell lenni hanem szeretni a másikat ilyen egyszerű.
tegnap 07:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Maga a dolog nem zavarna, az zavarna, hogy szükségét érezte annak, hogy ezt eltitkolja.

(Egyes embereknek igazán utána kéne néznie, hogy mit jelent melegnek lenni, mert az anális izgatás nem jelenti azt, hogy valaki látens biszexuális vagy homoszexuális. Istenem, már az ókorban több szexuális kultúrája volt az embereknek, mint manapság sokaknak. Viszont így remélem, hogy a sok gyűlölködő közül senki sem kérte még meg a párját az análra, hiszen nincs b#zisabb annál, mint egy nőnek a puncija helyett a seggét dugni.)

tegnap 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!