Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnöm csak bugyin kereszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm csak bugyin keresztül engedi, hogy nyaljam. Dugásról vagy ujjazásról egyelöre hallani sem akar. Mikor változhat ez meg? 23F

Figyelt kérdés

febr. 18. 14:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit problémás. Nekem is volt ilyen nőm, aki hónapokig nem engedett semmit. Csak a baj van az ilyenekkel, elhitetik, hogy megváltoznak, csak türelmes legyél, de a szex mindig kritikán aluli lesz és csak róluk szól, te le vagy ejtve.
tegnapelőtt 06:28
 22/28 Oldfire ***** válasza:
87%

Tele lehet gátlásokkal.

Talán attól fél, hogy nem fog neked tetszeni a "mókuskája"?

Megpróbálhatod türelemmel elmagyarázni, hogy neked ez fontos. Szeretnéd ruha nélkül látni.

Ha továbbra sem engedi elkellene gondolkozni a szakitáson.Bár nem tudjuk mióta vagytok együtt. Azért ha az első alkalmaknál jártok még érthető is lenne a viselkedése.

tegnapelőtt 06:36
 23/28 anonim ***** válasza:
82%

Bugyin keresztül nyalni ? Azt hogyan?

Hány eves a hölgy ?

tegnapelőtt 07:36
 24/28 anonim ***** válasza:
67%

23# lehetséges, én is jutattam csúcsra így nőt, de a nyelvem igencsak fájt a végére, olyan volt a nedves bugyi is, mintha reszelőt nyalogattam volna. Utána 2 napig piros, kissé duzzadt volt és égető érzést éreztem.

Egyszer oké, de sokszor nem...

tegnapelőtt 09:30
 25/28 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
100%
Ennél csak szarabb lehet,ha tanár akarsz lenni szenvedj vele,egyébként a francba vele!
tegnapelőtt 19:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Kerdező, arra nem válaszoltál, hogy ő mit tesz veled és meddig megy el a szexben?
ma 13:42
 27/28 A kérdező kommentje:
26-os kb. eddig megy el, amit írtam. Nekem néha elkezdi verni, vagy simogatni, aztán hagyja, hogy befejezzem magamnak egyszer-egyszer.
ma 15:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Hogy lehet bugyit nyalni?
ma 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!