Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Elhagynátok,vagy vele maradnátok?

Figyelt kérdés
A barátom abszolút nem tud kielégíteni az ágyban,úgy ahogyan nekem jó lenne, ezen kívül az élet más területén klappolunk. Hogy csökkentse a hiányérzetemet, vagy "kárpótoljon", van,hogy ajándékot kapok tőle, konyhai dolgot, sminket vagy amire éppen szükségem van. Ha megyünk valahova a jegyemet sem engedi soha fizetni,mindig ő állja. Mindennek örülni szoktam,amit kapok tőle, így nem igazán érzem,hogy hiányozna valami az életemből. Viszont kíváncsi lennék más nők véleményére,hogy a helyemben Ti elhagynátok, ha az ágyban nem tud jól teljesíteni,de másképp meg igyekszik kompenzálni?
febr. 16. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Netán még ott a hármas szex, illetve swinger klubok
febr. 16. 17:39
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Idővel a kielégületlenséged csak fokozódni fog! Akkor majd eldöntöd, hogy az anyagi biztonságot választod, vagy valaki mással a rendszeres orgazmust!
febr. 16. 17:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az nem megoldás egy kapcsolatban, hogy más dolgokkal kárpótol. Nekem ez árulkodó, hogy ő nem tesz erőfeszítést.

Ő miért nem akarja ezt megtanulni, hogy téged hogyan elégíthetne ki?

febr. 16. 17:40
 14/25 A kérdező kommentje:
Mert valószínűnek tartom,hogy nem ő a hibás. Engem nem vont szexuálisan, és ezért nem is megy. Viszont, nem akarom elhagyni,mert amúgy meg a hétköznapokban tök jól megvagyunk veszekedés nélkül.Inkább a nyugodt és veszekedés mentes élet, anyagi biztonsággal,mint sok szex olyannal, aki durva és nem teremt meg semmilyen feltételt az együttéléshez.
febr. 16. 17:45
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint ő sem elégül ki?
febr. 16. 17:49
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehetett túl jó életed eddig ha ez jó neked, de a te döntésed.
febr. 16. 17:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Csak feltetted ezt a kérdést,tehát nem jó ez neked így...
febr. 16. 18:03
 18/25 anonim ***** válasza:
58%
Végülis akkor prostitúció áll fent. Általában a prostituáltak nem elégülnek ki, az egy extra, hogy rendes veled.
febr. 16. 18:09
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

A szex nagyon fontos eleme egy kapcsolatnak. Szerintem ez igy sokáig nem fog működni. Viszont az anyagi biztonság miatt nem fogod elhagyni. Tehát megcsalod majd egy számodra vonzó férfivel.

Vagy szakítasz most és előbb utóbb találsz olyat aki jó társ és jó a szex is vele.

Ezt 40es nőként válaszoltam.

febr. 16. 18:18
 20/25 anonim ***** válasza:
elhagynám
febr. 16. 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!