Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Exhibicionista nővel komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exhibicionista nővel komoly párkacsolatot eltudtok képzelni?

Figyelt kérdés
Nyáron voltunk 1 hetes vízitúrán. 6 fiú és 1 lány. Ez a lány nagyon jó csaj. Ha megálltunk valahol akkor mindig fürdőruha nélkül fürdött. Lazán járkált előttünk meztelen úgy, hogy mi mindannyian fürdőnadrágban voltunk. Mellettem simán kiterült meztelen úgy napozott. Élesben mindenét láttam. Nem zavartatta magát. Tegnap egy buliban összejöttem vele. Egész éjszaka csókolóztam vele. Szex nem volt. Holnapra már megbeszéltem vele, hogy találkozunk. Titeket zavarna ez, hogy más pasik előtt meztelenkedik? Komoly párkapcsolatban benne lennétek vele attól még, hogy más pasik csorgatják rá a nyálukat?

febr. 16. 09:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Aki meztelen kelletti magát, arról, hogy a viharba gondolhatjátok, hogy nem b.aszik, össze vissza mindenkivel?

Hogy a bánatba lenne hűséges?

Sehogy!!!

febr. 16. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Felőlem baszatna össze-vissza bárkivel, csak engem se hagyjon ki belőle! Max a végén nem venném feleségül, de amíg ilyen, addig úgyse akar férjhez menni.
febr. 16. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem merik a nők felvállalni és megélni a szexuális vágyaikat , mert ilyen maradiak és beszűkültek vagytok …
febr. 16. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok maradi. Pont azt mondom, hogy csináljon ami neki jól esik, csak ne hagyjon ki belőle!
febr. 16. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, exibicionista.. volt pasijaimnak tetszett a megbámúltak..N
febr. 16. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
15: Neked is tetszik az , ha a pasidat megnézik ?
febr. 16. 18:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az exhibicionizmus nem egyenlő azzal hogy valaki ribi, egy exhibicionistának természetes a meztelen test nem szexuális töltettel mutogatja magát. Bennem is van rá hajlam. Amennyiben csak mindenki nézheti, de nem enged magába mindenkit hanem megválogatja a partnereit és képes normális kapcsolatra azzal simán. Engem nem zavar ha csorgatják rá a nyálukat, ha a haverokkal szemben ül szétterpesztett lábakkal, ha meztelenül sétál a strandon, teljesen hidegen hagy ha hűséges. Szóval simán bele mennék az igazat megvallva még örülnék is neki. F
febr. 17. 05:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, engem is izgatnak a nyilvános dolgok is. :D
febr. 18. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!