Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nekem már nincsen merevedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem már nincsen merevedésem , de párom még akarja a szexet , akkor mit tegyek ?

Figyelt kérdés
febr. 16. 01:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Orvos, gyógyszer.

Ha nem segít, engedd kalandozni az asszonyt!

Nem jobb, ha a hátad mögött csal meg!

febr. 16. 10:04
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy. De első körben menj orvoshoz.

Másod részt, nyalás, ujjazás, játékszerek használata.

Ha ez nem elég a feleségednek akkor le kell ülni és megbeszélni hogyan tovább. Őszintén, tabuk nélkül.

febr. 16. 11:08
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok jó tanácsot .

Én 49 éves vagyok , párom 43 .

Voltam orvosnál , aki azt mondta kerüljem a stresszt , rendszeresen legyek mozgásban , ezzel valamelyest talán segíthetek magamon .

De a magas vérnyomás + cukor betegség már valószínűleg , állandósulni fog .

Gyógyszerekkel szinten tartható ugyan , de a gyógyszereknek nincsen kedvező mellékhatásuk .

Végül pedig azt mondta az orvos , hogy idővel minden véget ér és ezt ha tetszik , ha nem , tudomásul kell vennem .

Van akinél előbb és van akinél később .

Volt aki írta a nyitott kapcsolatot .

Nem tudom , szerintem ott akkor már csorba esik az érzelmekben is , különben nem lenne működő képes az a dolog .

Beszéltünk párommal a problémámról , ő nehezen viseli nagyon , hogy nem tudok már behatolni .

Párom nagyon szenvedhet ettől , én azt veszem észre rajta , mert sokszor bújik hozzám s mondja hogy nagyon kívánja .

Nem tudom , hogyan lesz tovább .

febr. 16. 11:41
 14/24 anonim ***** válasza:

13. Nagyon sajnálom, nem lehet könnyű sem neked sem neki. A cukorbetegseg önmagában merevedés gyilkos, sajnos.

Megértem ha nem akarsz nyitott kapcsolatot, teljes mértékben.

Próbáljatok dildót használni, érthető, hogy hiányzik neki a behatolás. Mellette sok simogatás, masszázs, hogy legyen meg az intimitás is. Nyalás, ujjazás igy talán elég lesz neki. Ha szeret nehezen de elfogadja, hogy már nem vagy rá képes.

12es voltam. Nő vagyok.

febr. 16. 13:43
 15/24 anonim ***** válasza:
Én vennék egy nagy dildot és azzal adnám meg neki.
febr. 16. 17:32
 16/24 A kérdező kommentje:

14 és 15 .

Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat , igazán kedves tőletek ez a segítő szándék .

Ami a betegségeimet illeti , amennyire tudom , szinten tartom .

Megszüntetni valószínűleg már nem tudom a betegségeimet .

Ami a nyitott kapcsolatot illeti , nos talán ezt a megoldást hagynám utoljára .

A dildót nem igen ismerem még , de nyalni azt szoktam neki , elég sokáig , az tetszik is neki nagyon .

Ám mindig oda nyúl a péniszemhez és próbál életet lehelni belé s érzem nagyon akarná , hogy merevedjen .

Van mikor nagyon beindul , nagyon vágyik rá , hogy rendesen ki legyen elégítve .

Sajnos mikor minden tőle telhető megtétele ellenére sem vagyok képes a behatolásra , olyankor feladja , majd hanyat dől és csak sóhajt párat , majd mondja hogy inkább aludjunk .

Ekkor szörnyen kellemetlenül érzem magamat !

Már nem merem kezdeményezni párommal a szexet , inkább párom kezdeményez már . De mindig félek az újabb kudarctól .

febr. 17. 00:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Nagyon nehez lehet mind a kettotoknek foleg mert meg eleg fiatalok vagytok. En azt tudnam javasolni hogy a feleseged hasznaljon valamilyen sex jatekot amivel ki tudja magat elegiteni olyan modon ahogyan o szeretne. az az igazsag minel jobban eroltetitek a dolgot annal jobban stresszelsz es ez meg ront a helyzeten. A nyitott kapcsolat sem mindig valik be, mert mi van ha esetleg megismer valakit beleszeret es veget is vet a hazassagotoknak. viszont ennek a veszelye igy is megvan mert hosszu tavon nem mindenki hajlando kompromissumra sajnos.
febr. 18. 04:45
 18/24 A kérdező kommentje:

17 /

Igen , valóban nehéz ezt a helyzetet kontrollálni mindkettőnknek .

Sajnos párom mindent elutasít magától , ami mű .

Viszont azt látom és érzem , hogy egyre jobban és gyakrabban kívánja a szexet , de ezzel egyre jobban is szenved , mert ugye nem tud mit kezdeni velem , vagy én ő vele , szex terén .

Nagyon hiányozhat neki , hogy kielégüljön .

Sajnos a kezemmel és a nyelvemmel , nem tudom kielégíteni őt , ugyan elmondása szerint , jólesik neki ha így kényeztetem , de nem tud elélvezni ettől .

Sokszor ara gondolok , talán már csak a gyermekeink miatt marad velem .

Ami a nyitott kapcsolatot illeti , valóban tartok tőle , hogy megbontaná köztünk az érzelmeinket .

Hiszen érzelmek nélkül lefeküdni egy másik férfivel, szerintem a legtöbb nőnek ez nem megy , kell hozzá érzelem is , érzelem , amit tőlem mentene ki a másik , még ha "csak szexkapcsolatába is .

febr. 18. 22:10
 19/24 anonim ***** válasza:
sajnos azt hiszem az erzelmek mar nem elnek a parod reszerol es csak ido kerdese meddig viseli ezt a helyzetet.
febr. 19. 06:00
 20/24 A kérdező kommentje:

19/

Igen , ettől én is tartok sajnos .

De ha keres is magának valakit , aki ki tudja elégíteni őt rendesen , azt gondolom hogy azt is meg kell értenem és el kell fogadnom tőle .

Én sem szeretném hogy kielégületlenségtől szenvedjen és hogy boldogtalan legyen ez miatt .

De ha lesz is valakije , azt szeretném , hogy velem s velünk maradjon a családjával és ne hagyjon el sem engem , sem a gyermekeinket .

Megbeszéljük és kompromisszumot kötünk , szerintem nem lehetetlen .

Nyilván nem örülnék neki , de a szükség , vagy is a muszáj , az nagy úr .

febr. 19. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!