Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok húzódhatnak meg a háttérben amiért nincsen merevedésem?
Neked nem ártana egy jó pszichológus
Vagy egy olyan nő, aki segít felszabadítani ezt a mentális állapotot, amibe magadat sodortad bele az évek során
Ha küldesz képet magadról, mondok őszinte véleményt. Egyébként klisé, de az önbizalom sokat dob az emberen, és látható, hogy neked súlyos mértékben hiányzik.
21/L
Depresszió, stressz, önértékelési zavarok, bolond lesz állni a farok ha ilyen problémáid vannak. 14 cm-es farkammal rongyosra keféltem a csajokat olyan önbizalmam van a csajoknál, hogy még Rocco is zavarba jönne ha látna mit
művelek velük. A női test a legkívánatosabb dolog a világon. Nekem 37 évesen már attól azonnal áll ha mögé állok és átölelem hát még be benne vagyok. Este esélytelen, hogy leguruljak az ágyról mert este is áll és minden reggel. Nem depressziózni kéne hanem élni boldogan a fiatalságod mert ha ennek vége tényleg lesz miért szomorkodni.
Két dokira van szükséged!
1. Urológus
2. Szexuálpszichológus!
Igazából ennyi
A merevedési zavaroknak két oka van:
Testi/szervi, ezt kezeli az urológus, vagy megállapítja, hogy nem szervi probléma áll fennt.
Mentális/pszichológiai erre van a másik doki, az agyturkász!
Köszönöm szépen mindnekinek a válaszát!
Valószínű, hogy nálam inkább lelki okokra vezethető vissza. Hiszen néha hirtelen hatalmas szexuális vágyam lesz és olyankor ha nem is 100%-os merevedést sikerül elérnem de valamennyire tartós lesz. De amikor meglátom hogy nekem milyen kicsi és szerencsétlen a méretem rögtön el is múlik az a maradék szexuális vágyam is. Ilyenkor mindig magamra nézek és rögtön az jut az eszembe, hogy ne csapják be magamat, nem szabad teret engednem a vágyaimnak mert úgyis kevés vagyok a nőkhöz. Ebből kifolyólag jön az önmarcangolás, napokon- heteken keresztül mondogatom magamnak, hogy valóban kevés vagyok és teljesen eltűnik minden szexuális vágyam.
Úgy látom, hogy a kérdésedben a választ is megfogalmaztad.
van itt számodra egy összefoglaló cikk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!