Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt olyan hogy annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt olyan hogy annyira akartatok szexelni hogy nem érdekelt a pasi kinézete csak a szex kellett?

Figyelt kérdés
Ha igen ez hányszor és hányévessen fordult elő?

tegnap 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Miért lenne ilyen? Szexelni lehet találni olyan pasit is bmikor aki tetszik. :)
tegnap 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
#9 olvasd el újra amit írtam, mert az a igazi magány mikor 20 éven át senki se szólna hozzád. egyetlen ilyen nő se létezik, ha csak a beszédet nézük a pasik folyton dumálni akarnak velük. mivel a nők a pasik 80% rondának látja, és a nők 80% kergeti a pasik 20% ez tény, és pluszban az átlagos Joenek minimál bére van. tökre ugyanaz mint aki legalább párkapcsolatban él, és folyton beszélgetnek vele. stb. nem fogok mindent a szádba rágni, ha ezután is még tovább kéne részleteznem. hát nem fogom. de van nő aki pasinak adta ki magát és 2 év után öngyilkos lett, mert a nők olyan kedves és együtt érző lények:) már mint a mesékben, és a városi legendákban
tegnap 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

Én meg nő vagyok.

A pasikat sem kell félteni.

Várják a sült galambot. Energiát nem akarnak beleadni a kapcsolatban. Még az alkalmiba sem. Mégis akkor mit várnak?

tegnap 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Ilyennel csak olyan gangbangekben találkoztam ahol a nő direkt élvezte ha minél több féle pasi megtöcskölte aznap éjjel. Mondom gangbang - nem 1:1, csak x. epizódszereplő az adott beszálló. Egy minimális szűrés viszont ott is van kinézetre, ápoltságra, viselkedésre ja és hogy álljon fel. Aki csak odamegy szöszmötölni félmerev dákóval azt hamar hátraállítják és belép helyette a körbe akinek áll is.

Minden más esetben ha egy nő "kancás" és dugni akar azonnal tucatnyi lehetőség közül választhat - s kiválasztja az aktuális kínálatból a legjobbat.

tegnap 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!