Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban élő anyukák, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élő anyukák, ti hogy oldjátok meg ha magányosak vagytok és a férjetek nem tesz eleget a házastársi kötelességének?

Figyelt kérdés
35F

febr. 10. 09:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

Megoldom vagy magamnak vagy raveszem a parom. Egy jol mukodo caaladot nehany kihagyott egyuttlet miatt nem barmolnek szet.

+ Fontos miert nem teljesit, nahyon sok oka lehet

febr. 10. 10:26
 12/28 anonim ***** válasza:
40%
itt ismerkedem
febr. 10. 10:59
 13/28 anonim ***** válasza:
21%

Szia, a házassagban élő anyukás kérdésre láttam a válaszodat. Nőként ismerkedsz itt? Mit lehet rólad tudni? Aktuális-e, hogy ismerkedj?

35F

febr. 10. 11:25
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
4es még néhány jobb is
febr. 10. 11:55
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
1. Hagyjuk, ezt kerested.
febr. 10. 14:32
 16/28 anonim ***** válasza:
25%
A legtöbb nő előbb utóbb félrekúr. Már csak azért is, mert idővel tágulnak és nem lesz elég a kis/átlag méretű pasijuk.
febr. 10. 15:05
 17/28 anonim ***** válasza:
92%

30 éve kicsi az uramnak, de nekem elég van nagy dildó de az nem csókol meg, se nem simogat.

Viszont ha kimarad egy hét szex akkor jó hogy ne legyek idegbeteg.

30 év együttlét és sosem csaltam meg, félre csók sem volt.

Van ilyen is

febr. 10. 19:15
 18/28 anonim ***** válasza:
18%
#17 Valahol becsülendő, valahol meg buta vagy. Inkább kefélnél nagyfarkú pasikkal.
febr. 10. 19:33
 19/28 anonim ***** válasza:
11%

18 mi a faaasznak.

Írtam ami neki van nekem elég, a nagy dildó is inkább fáj mint hogy jó legyen.

Nem kell nagy rátudok feszítani és érzem az övét is, sőt ha bele ülöka méhszájamat is van hogy basztatja és nem kellemes.

febr. 10. 19:43
 20/28 anonim ***** válasza:

#19-es

mekkora farka van? gondolom te pedig vékony vagy. nincs nagy feneked. így könnyű, remélem sok orgazmusban van részed!

febr. 11. 06:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!