Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok autóban szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok autóban szexelni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor kényszer (pl. hely hiánya) miatt, vagy azért, mert izgatónak találjátok?

L

tegnapelőtt 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fiatal koromban sokat szexeltem kocsiban, helyhiány miatt, az izgalom miatt, vagy csak azért mert megkívántuk egymást. F.
tegnap 07:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Régen hatalmas vágyam volt, nagyon izgalmasnak, érdekesnek találtam. Próbáltam exeimmel is, kényelmetlen, nem férsz oda, meglàthatnak, semmi jó nincs benne. Jelenlegi barátnőm duci is, vele mégúgy sem menne, csak párszor orállal kielégített, ha kimentünk valahova az erdő szélére vagy természetbe. De az is kényelmetlen, nagyon nehezen tudok elmenni így.
tegnap 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban többször előfordult. Ma már csak otthon. Kényelmesebb a francia ágyon.
tegnap 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Régebben igen.De szabadban jobban szeretek.
tegnap 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!