Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kiderülne hogy a barátnődet dugja az edzője?
Figyelt kérdés
ma 17:37
11/19 anonim válasza:
Megdugnám az edzőjét :-) ez vicc volt.
Kapna midkettő egy hatalmas sallert. A csajt kiraknám.
13/19 anonim válasza:
Meglepődnék mer azt se tudtam hogy jár edzeni.
14/19 anonim válasza:
Akik azt válaszolták hogy nem szólnának egy darabig azok miért nem tennék egyből szóvá ha tudnának róla?
Csak kíváncsi vagyok nem kötekedni akarok.
N
15/19 anonim válasza:
Engem csalt meg egy csajom. Eljátszottam hogy minden rendben közben pedig kamatostul vissza kapta. Akivel tudtam megcsaltam, közben őt kihasználtam minden téren. Szexben nem érdekelt hogy neki jó legyen, szétszopattam meg kúrtam illetve kiéltem a vágyaim. Aztán mikor meguntam kidobtam de előtte elmondtam hogy pár csajjal visszacsaltam meg jó volt kihasználni.
16/19 anonim válasza:
Tök mindegy igazából, mert minden nőt dug valaki a párján kivül😂🤣😂
Lehet hinni benne, hogy nem, ez nagyon szép, csak nem igaz!
Előbb utóbb mindenki félre dug!
Hiszen az ember szexuálisan nem monogám!😉
Persze van kivétel, nekik tisztelet!
17/19 anonim válasza:
Utolsó ne magadból indulj ki meg az eddigi ribijeidből.
Vannak normális srácok meg lányok akik csak egymást akarják.
19/19 anonim válasza:
#15 Na, ezért jó, hogy előre megcsalt téged! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!