Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Hogyan sikerült feldolgoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogyan sikerült feldolgozni azt a tényt, hogy ti csak a kettesek vagytok?

Figyelt kérdés
febr. 3. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Úgyis 7es nem fogok egy férfi után futni akinek nem én kellek. Ahogy olyanra se akarok rámászni vagy kinézni aki másnak vagy sokaknak kell. Annyit nem ér ez az egész. Az más ha én is megkedvelem az illetőt, de akkor is kiábrándít ha sok nő veszi körül. Nem akarok sorban állni. Főleg ha más tényleg nagyon szerelmes abba a férfiba.
febr. 3. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:

11es vagyok Volt gimibe, hogy valszeg bejöttem(lehet csak dugni akart) egy srácnak de sok lány oda volt érte és egy lány nagyon szomorú volt, hogy a srácnak nem ő kell.

Szintén volt egy srac aki nekem tetszett de állandóan rajta csimpaszkodtak a lányok meg maszirozták szóval így egy időre én ábrándultam ki belőle.

febr. 3. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Fogadj meg egy jó tanácsot kérdező: legyél inkább jóban a nőkkel, mert náluk van a világ összes p.nája :)
febr. 3. 23:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Szóval látom zavar pár embert.
febr. 4. 04:37
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a konzekvenciát honnan sikerült levonnod?
febr. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!