Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnétek robottal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnétek robottal?

Figyelt kérdés
Ha viszonylag élethű, intelligens lenne és erotikusan mozogna, beszélne, de nem élő szővet hanem szilikon teste lenne?

febr. 2. 23:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
55%
Biztos, hogy nem.
febr. 3. 02:31
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Ha otthonra nem is vennék de kiróbálnám tuti.

febr. 3. 02:54
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
csak a kivancsisag miatt en kiprobalnam milyen.
febr. 3. 06:08
 14/27 anonim ***** válasza:
71%
Ha élethű, akkor simán. Talán a legnehezebb lesz modellezni, hogy a szemeiben látszódjon, hogy van "lelke", látni lehessen a reakciókat, stb. A mozgást szerintem már ma megtudják oldani, hogy legalább olyan legyen, mint egy igazi nő vagy férfi.
febr. 3. 06:42
 15/27 anonim ***** válasza:
31%

#14, a cipő bekötést se tudták még automatizálni. Szóval ha kell a jó, kelljen hozzá a férfi is.

Hetero férfi

febr. 3. 08:08
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Persze, már most is vannak mozgó műpuncik meg dugógépek.
febr. 3. 08:31
 17/27 Tejesbaba ***** válasza:
0%
Én biztos nem, akkor már inkább egy tálcát az ágyra, és indulhat a menet. Levetkőztetni egy nőt, jól kinyalni, és megpuszilgatni a n*nusát és ahogy élvezi, azt számomra egy robot, (még ha egy szép nőt ábrázolna is) távolról sem tudná helyettesíteni. Akkor már ezerszer inkább egy élő, és kevésbé szép nő. Az a baj, hogy mi emberek egyre jobban távolodunk el egymástól, úgy hogy sokan észre sem veszik. Pl. rá írnál egy nőre instán, vagy facebook-on, jó eséllyel zaklatásnak venné, és letiltana. Én ha nő lennék sokkal jobban örülnék neki, ha minél többen írnának rám, mint sem hogy küldjék a lájokat meg a szívecskés hozzászólásokat, de sajnos sok lány és nő nem ilyen, de természetesen ez a férfiak hibája is, hogy adják alájuk a lovat!
febr. 3. 09:38
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
El tudnám képzelni sőt jó lenne szerintem mert elképzelem ahogy megdug háturól meg hasonló, ha úgy akarom akkor meg durvább lenne ...
febr. 3. 10:28
 19/27 anonim ***** válasza:
61%
Guminőt, műpinát, és egyszer egy kecskét is dugtam. A robot az a legkevesebb
febr. 3. 11:01
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a Vasember 2-ben mondták: "Robot jobb"
febr. 3. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!