Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a férfiakat kérdezem, akiknek nagyon fontos, hogy legyen anál: miért?
Figyelt kérdés
Mi az a plusz, amit nyújtani tud?tegnap 18:05
21/32 anonim válasza:
#20 szóval a nők, akiknek van ánuszuk, azok igazából férfiak :D
22/32 anonim válasza:
Igy van 21.
Sőtt! Az a nő aki szemüveges, az meg csak azért mert azt akarja hogy oda menjen mindig. Ha nem akarná ugye, akkor megműttetné vagy kontaktlencse..
23/32 anonim válasza:
20
Légyszi ne itt éld ki a homoszexuális vágyaid!Arra ott a homo kategória!
24/32 anonim válasza:
#18: Én imádom a tág puncit. Sokkal jobb, mint a szoros. De nem vagyunk egyformák.
25/32 anonim válasza:
Ha anál, akkor már nem tök mindegy, hogy férfi vagy nő? Miben más egy nő popsija, mint egy pasié?
(Komolyan kérdezem, mert én nem tudom. Sosem akartam lenni férfival, és az análra sem vágyom.)
26/32 anonim válasza:
25 neked az is mindegy hogy ki szop? Hiszen száj mind a 2..
27/32 anonim válasza:
#26: Pont ezt mondom. Akinek nem punci kell, annak mindegy, hogy férfi vagy nő, különbséget úgysem fog érezni.
28/32 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna veszekedést indítani, csak kíváncsiságból kérdeztem. Nekem is eszembe jutott egyébként, amit valaki írt, hogy egy ponton (a záróizomnál) biztos jobban szorít, de magáról a végbélről nem vagyok meggyőződve. Odáig értem, hogy előkészületek kellenek hozzá, mert azok hiányában fájdalmas lehet, ezért gondoljátok bizalmi kérdésnek, de a fordított felállásra (felcsatolhatós) is hasonlóan nyitottak vagytok e gondolatmenet alapján? Végül is az is lehetne a nő iránti bizalom kifejeződése. Ha reálisan nézzük, szerintem ez nem csak erről szól, nekem egyszerűen csak morbid az elképzelés, hogy a végbelembe hatoljon valami, kb. úgy futkos a hideg a hátamon, mintha abba kéne belegondolnom, hogy tűvel szurkálják a szemgolyómat. (Meg aranyérre is hajlamos vagyok sajnos, és úgy tudom, hogy a lazább kötőszövetek miatt ez általában véve is jellemzőbb a nőkre, mint a férfiakra.)
ma 16:03
29/32 anonim válasza:
#28: Teljesen igazad van kérdező. Az orál teljesen normális, de az anál már más. Ha a pasi be akarja dugni, arra ott a punci. Akinek nem az kell, annak komoly bajok vannak a fejében, vagy tényleg homoszexuális vágyai vannak. Tudom, hogy emiatt le fognak pontozni, de én sem szeretem. Ráadásul a nőnek nem is jó, úgyhogy önző dolog is valahol. Azok a férfiak pedig akik ezt elvárják, inkább szégyelljék magukat, mintsem itt osszák az észt, hogy ez mennyire alap dolognak kellene lenni, mert nem az.
30/32 anonim válasza:
Hát 29-es tőlem nem egy nő kérte már kifejezetten,hogy ott is kényeztessem.
Szóval merő valótlanságot állítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!