Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Segédeszközből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Segédeszközből tényleg nagyobb kell, mint igaziból?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy nővel, aki szerint 13-14cm az átlag és az ideális, a nagy fáj. Már ezt is kétkedve fogadtam, de jó, legyen. Arra viszont, hogy segédeszközből viszik a nagyot, mint a cukrot, csak annyi volt a válasza, hogy az más. Ez egyértelmű, de abból miért nem fáj a nagy? Ez kicsit logikátlan így. A 14/4cm jó, 16/4,5cm már kellemetlen, a nagyobb fáj, de a segédeszközből a 18/5cm a jó. Ez hogy? Valaki elmagyarázná légyszi?

tegnap 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Megint kitaláltál egy sztorit az átlagos farokméretről Annyira unalmas már,vedd már észre magad,senkit sem érdekel .
tegnap 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Előre leszögezem: a választ sem tudom, és a legtöbb állításod valóságtartalmával is vitatkoznék. A válaszom célja, hogy a te inputhalmazodon oldjam fel az ellentmondást.

Egyrészt a dildó felhasználási körülményei mások. A f.sz egy férfin lóg, egy férfin, akivel a nő vadul kefélni akar. A nagy farokra viszont figyelnie kell, hogy ne fájjon, ez pedig az önfeledt vadság rovására fog menni. A dildó meg egy eszköz, egy célszerszám, amit maximálisan a nő irányít, a szenvedély pedig nem szempont. Erre mondhatják: más a kettő.

Egy másik lehetséges feloldás: nem tisztázott, melyik paraméter a sok nekik. Lehet, hogy az ideális egy 14/5cm-es f.sz lenne, de olyat nem "árulnak" a pasiboltban. Ha a teljesen a kezükben az irányítás, akkor az 5cm vastag cuccot választják, de ha valaki más tövig dughatná beléjük, akkor inkább legyen keskenyebb, csak ne fájjon a hossza.

Mint mondtam, az igazságot nem tudom, de csak a rendelkezésre álló információban is van logika.

tegnap 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyobbat vennék, vettem. Mert azzal valóban más. Ott én szabályozom, hogy mennyi menjen be, milyen gyorsan, milyen mélyen. Az nem tud kárt tenni, mert én irányítom. A kisebb mérettel lehet vadul, de a nagyobbal nem.
tegnap 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 13 cm-re akarod "feltolni" akkor nem 13 cm-set veszel hanem 20-ast, mert ugyebár meg is kell fogni valahol. Magadnak szabályozod milyen mélyre és erővel, hogyan.
tegnap 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Így van. Amikor rendeltem, engem is összezavart ez a hossz és behelyezhető hossz kérdés. Ha mondjuk földre rögzítve használnád, hozzá kell számolni azta hosszt, hogy kényelmesen elérjed, mert nem mindenki tud spárgázni, hogy teljesen széttegye a lábát és a padlóig beleüljön. Kutyában szintén. Egy férfi helyezkedik, hogy hozzádférjen, de az eszköz nem fog. Olyat kell venni, amivel kényelmesen elférsz és az nagyobb.
tegnap 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol meg is kell fogni azt a dildot
tegnap 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
20cm dildóból olyan 14-15cm használható kb.
tegnap 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Hogy mindíg ezen a fax méregetésen kelljen rugózni.
tegnap 15:53
 9/10 A kérdező kommentje:

#1, #8

Ha olyan sötétek vagytok, hogy olyan kérdést nyittok meg, ami nem érdekel, csak azért, hogy ide okádjatok valami xart, az titeket minősít.

A többieknek köszi a választ!

tegnap 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16os dildóm van, tapadókorongos igy van hol megfogni. Több szempontból is kényelmes számomra és be tudom tenni tövig. A férjemé kissebb viszont lehet vadúlni. Nekem igy jó.
tegnap 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!