Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Segédeszközből tényleg nagyobb kell, mint igaziból?
Előre leszögezem: a választ sem tudom, és a legtöbb állításod valóságtartalmával is vitatkoznék. A válaszom célja, hogy a te inputhalmazodon oldjam fel az ellentmondást.
Egyrészt a dildó felhasználási körülményei mások. A f.sz egy férfin lóg, egy férfin, akivel a nő vadul kefélni akar. A nagy farokra viszont figyelnie kell, hogy ne fájjon, ez pedig az önfeledt vadság rovására fog menni. A dildó meg egy eszköz, egy célszerszám, amit maximálisan a nő irányít, a szenvedély pedig nem szempont. Erre mondhatják: más a kettő.
Egy másik lehetséges feloldás: nem tisztázott, melyik paraméter a sok nekik. Lehet, hogy az ideális egy 14/5cm-es f.sz lenne, de olyat nem "árulnak" a pasiboltban. Ha a teljesen a kezükben az irányítás, akkor az 5cm vastag cuccot választják, de ha valaki más tövig dughatná beléjük, akkor inkább legyen keskenyebb, csak ne fájjon a hossza.
Mint mondtam, az igazságot nem tudom, de csak a rendelkezésre álló információban is van logika.
#1, #8
Ha olyan sötétek vagytok, hogy olyan kérdést nyittok meg, ami nem érdekel, csak azért, hogy ide okádjatok valami xart, az titeket minősít.
A többieknek köszi a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!