Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/19 anonim válasza:
Nos, változó. Január 10 ére már 9szer voltam együtt a párommal. Pedig nem is töltöttük együtt az összes napot. A január második fele már csendesebb. Aminek persze megvoltak a maga okai. Hogy mennyi szex volt hetente az elmúlt egy évben? Fogalmam sincs. 50F/47N
3/19 anonim válasza:
Változó, stressz, fáradság ÉS partnerfüggő. A 40-es éveim elején még egy boldogtalan sz.r kapcsolatban voltam, kb. havi 1x volt egy kötelező fásult menet és kész. Lezártam a rossz kapcsolatot, az új párommal 3 éve vagyunk együtt, de amikor nem vagyunk hulla fáradtak akkor biz' :)
4/19 A kérdező kommentje:
Én 45 éves nő vagyok és egy jó ideje megveszek a szexért. Sosem volt ekkora a libidóm, minden nap kívánom de sajnos nem lehet. És nem új kapcsolat 24 éve vagyunk együtt.
jan. 27. 16:45
5/19 anonim válasza:
Nálunk 0, 1, 2 között változik a heti adag.
F54/N34
(6 éve együtt)
6/19 anonim válasza:
Egyedül? Hát ahányszor akarom, annyiszor randizok a jobb kezemmel! ;)
7/19 anonim válasza:
Kéthetente 2-3. Sajnos nem lakunk együtt.F46
9/19 A kérdező kommentje:
8. Az igen. Mióta vagytok együtt?
jan. 27. 17:11
10/19 anonim válasza:
9 Nehogy már elhidd a 8as kamukirálynak. Majd biztosan 40 felett a napi robotban, a gondok mellett napi többször ugranak össze vagy akár naponta. Mondjuk időszakosan,egy hétig megy ez, szabadság alatt utána jön az aksi feltöltés, a szürke hétköznapok. Gondolta villant itt valami nagyot,hadd irigykedjenek mások. És hogy miből gondolom hogy ordas nagy kamu? Pl abból hogy erre a "csucsteljesitményre" nyugodtan kiirhatta volna hogy hány évesek. Vagy éppen amit te kérdeztél töle. Ehelyett: semmi. Max egy 40 fölötti pasirol van szó, aki napjában egyszer kétszer magához nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!