Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csak a magasságot nézik?
Én úgy tapasztalom hogy mindegy minden más szempont ha van pl egy baráti társaság akkor mindig a magasabb srácot választják vagy annak fogadják el jobban a közeledését.
Én 186cm vagyok és sokkal könnyebb meg egyszerűbb amikor olyan a társaság hogy én vagyok a legmagasabb mert a többiek mit tudom én 175-6 tól 180 centisek (tehát azért észrevehető hogy alacsonyabbak nálam) . Ilyenkor engem figyelnek legjobban illetve azt találják érdekesnek amit én mondok.
Ellenben amikor nem én vagyok a legmagasabb hanem valaki pl 190cm vagy még annál is magasabb akkor abszolút csak az a személy érdekli az összes nőt.
Tényleg ennyire fontos ez? Még csak arról sincs szó hogy kifejezetten alacsonyak lennének kevésbé érdekesek hanem egyszerűen az adott társaságban kiválasztják aki a legmagasabb és a többiek nem is érdekesek onnantól.
Nincs mindig így
Ram se neznek a lanyok pedig 185 cm magas vagyok
170 cm magas munkatarsam meg megy egyik norol a masikra
146cm vagyok
Tőlem nem nehéz magasabbnak lenni
De amúgy azért nézik a magasságot mert pl hogy néz már az ki hogy egy pasi mellett nem tud fel venni még egy csinibb cipőt mert Ő lesz magasabb a pasitól fél fejjel.
Egy csaj tipp-topp-ban is nőnek akarja érezni magát és nem tutyikába járni mert nem vehet fel pici magas sarkut se .
Plusz belénk van kódolva hogy a hím nagyobb magasabb erősebb megvéd.
Néhányan egy kicsit talán félreértik a kérdést.
Nem arra akartam kifuttatni hogy nyilván egy túlságosan alacsony férfi az tényleg nem ideális mert pl nem lehet felvenni mellé magassarkút stb.
Hanem a kérdés arról szólt hogy már alapból magasnak (de semmi képpen sem problémásan alacsony) számító férfiak közül is csak a legmagasabb érdekli őket. Pl teszem azt valaki 186cm vagy 188 akkor is ha van egy aki 199 akkor inkább azt.
Én ezt figyeltem meg. Tényleg nem a problémásan alacsony emberekről van szó.
9 kérdező
Mert alapból kitünik
És ha a magasság mellé még jobban is néz ki mint a másik 2 és emberileg is rendben és meg van az összhang akkor miért nyúlj lejjebb ha annál is jó vagy
De most a fityegő méret után most már a magasság komplexus is elő bukik vagy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!