Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért csak a magasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csak a magasságot nézik?

Figyelt kérdés

Én úgy tapasztalom hogy mindegy minden más szempont ha van pl egy baráti társaság akkor mindig a magasabb srácot választják vagy annak fogadják el jobban a közeledését.

Én 186cm vagyok és sokkal könnyebb meg egyszerűbb amikor olyan a társaság hogy én vagyok a legmagasabb mert a többiek mit tudom én 175-6 tól 180 centisek (tehát azért észrevehető hogy alacsonyabbak nálam) . Ilyenkor engem figyelnek legjobban illetve azt találják érdekesnek amit én mondok.

Ellenben amikor nem én vagyok a legmagasabb hanem valaki pl 190cm vagy még annál is magasabb akkor abszolút csak az a személy érdekli az összes nőt.

Tényleg ennyire fontos ez? Még csak arról sincs szó hogy kifejezetten alacsonyak lennének kevésbé érdekesek hanem egyszerűen az adott társaságban kiválasztják aki a legmagasabb és a többiek nem is érdekesek onnantól.

tegnap 11:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt mintaszerűen megfigyelted a környezetedben, az nem feltétlenül általánosítás, de azért közel áll hozzá… Nem vagyok társadalomtudós, csak egy (amúgy alacsony) nő aki meg szokta nézni a férfiakat. Abszolút csak tipp, de annak hogy a nők a társaságban a legmagasabb férfihoz közelednek, talán a pozícióhoz lehet köze. Ösztönszinten az alfát keressük, és ha valaki magas, talán ezzel azonosítja az agyunk, hogy a legmagasabb áll a “csúcson” ő a “vezér”.
tegnap 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mindig így

Ram se neznek a lanyok pedig 185 cm magas vagyok

170 cm magas munkatarsam meg megy egyik norol a masikra

tegnap 11:49
 3/13 TiniTitán0213 ***** válasza:
Én nem nézem azt.
tegnap 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert szexi.
tegnap 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Nekem fontos. 175 centis vagyok. Nem tudok egyszerű férfkiént tekinteni valakire aki kisebb nálam. Nyilván ők se tehetnek róla ahogyan én se. De a pasik is kicsi, törékeny csajokat szeretnek szerintem énis elvárhatom h valamennyivel magasabb legyen a pasi. DE ettől még nem elég az nekem ha valaki csak magas. Kell az összkép is. Izomzat, arc, haj
tegnap 13:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem minden nőnél, de soknál bizony ez egy lényeges szempont, ...ez van!
tegnap 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
26%

146cm vagyok

Tőlem nem nehéz magasabbnak lenni

De amúgy azért nézik a magasságot mert pl hogy néz már az ki hogy egy pasi mellett nem tud fel venni még egy csinibb cipőt mert Ő lesz magasabb a pasitól fél fejjel.

Egy csaj tipp-topp-ban is nőnek akarja érezni magát és nem tutyikába járni mert nem vehet fel pici magas sarkut se .

Plusz belénk van kódolva hogy a hím nagyobb magasabb erősebb megvéd.

tegnap 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tök gáz amikor a csaj 160 cm a fiú meg 180
tegnap 13:40
 9/13 A kérdező kommentje:

Néhányan egy kicsit talán félreértik a kérdést.

Nem arra akartam kifuttatni hogy nyilván egy túlságosan alacsony férfi az tényleg nem ideális mert pl nem lehet felvenni mellé magassarkút stb.

Hanem a kérdés arról szólt hogy már alapból magasnak (de semmi képpen sem problémásan alacsony) számító férfiak közül is csak a legmagasabb érdekli őket. Pl teszem azt valaki 186cm vagy 188 akkor is ha van egy aki 199 akkor inkább azt.

Én ezt figyeltem meg. Tényleg nem a problémásan alacsony emberekről van szó.

tegnap 15:38
 10/13 anonim ***** válasza:

9 kérdező

Mert alapból kitünik

És ha a magasság mellé még jobban is néz ki mint a másik 2 és emberileg is rendben és meg van az összhang akkor miért nyúlj lejjebb ha annál is jó vagy

De most a fityegő méret után most már a magasság komplexus is elő bukik vagy mi

tegnap 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!