Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudnak a csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a csajok farkat verni rendesen?

Figyelt kérdés

jan. 27. 09:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20 akkor verd ki magadnak és örülj
tegnapelőtt 12:41
 22/24 anonim ***** válasza:

Nálam még 1 vendég se panaszkodott aki erotikus masszázsra jött

De a párjaim se panaszkodtak

Szerintem fontos a kommunikáció hogy tudd jól esik e amit csinálsz

N

tegnap 01:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Húú milyen felháborodást tanusítanak a hölgyek, bezzeg ha a férfiak kritizálni merik a nőket :))

Amúgy megerősítem, nagyon kevés nö tudja jól. Jelenlegi barátnőm évek után mostmár kezdi jól csinálni, szerencsére nyitott volt rá, hogy irányítsam. De most sem az igazi, de ha kombinálja szopással, az úgy már sokkal jobb, mintha magamnak csinálnám. Amúgy a legrosszabb mindig az orgazmus pillanata, sosem kapja el jól a ritmust.

tegnap 09:51
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az a probléma hogy a farkatok ahoz van szokva amit TI csináltok és ahogyan TI csináljátok .

Egy nő úgy nem fogja tudni

Nekem is volt 1x olyan hogy megfogtam a kezem rá szorította a farkára hogy így . Hát gyerekek olyan erővel kellett fogni hogy a szín is megváltozott már abban a csóró hímtagban és nem ám csak 5 percig hanem hosszú percekig

Fizikailag már fájdalmas volt azt a szorító erőt tartani plusz a tempó már nyilalt a karom vállam is nem bírtam mondom leszakad a karom .

Szóval azért mert folytogatjátok a gyíkok és olyan intenzív ingerhez van szokva hogy egy gyenge női kéztől nem tud elsülni akkor ne a Nő legyen már a hibás meg a béna hogy suta fszt verni ..

Mondom ezt úgy hogy ilyen csak 1x fordult elő nállam is

N

tegnap 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!