Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti hogyan szoptok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan szoptok?

Figyelt kérdés

tegnap 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
69-ben szoktam a páromat.
tegnap 11:37
 2/11 cinderella_ ***** válasza:
81%
0-24-ben. 🥹😬
tegnap 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Állítólag jól.
tegnap 11:53
 4/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
85%
Élvezettel, teljesen átadva magamat a pillanatnak. Kizárom a külvilágot és csak a páromra, a reakcióira meg a farkára figyelek. Állítólag jól csinálom 🤷🏻‍♀️
tegnap 12:01
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Szájjal.
tegnap 12:27
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Sehogy
tegnap 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem szeretsz?

tegnap 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Én nem annyira tudom, hogyan kellene.
tegnap 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Ügyesen😅
tegnap 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
A szopást a szépen lassan szoktam kezdeni és egyre fokozom a dolgokat. Először csak a makkot kapom be, elkezdem izgatni körkörösen a nyelvemmel, aztán egyre mélyebben kapom be, mérettől függően akár tövig is. Hol erősen, hol csak épphogy húzom végig az ajkaimat a farok teljes hosszán, szívni is szoktam akiknek nem olyan érzékeny. Végignyalni kívülről, közben a kezemmel verem a középen, a felső rész meg a számban van és az ajkaimmal és a nyelvemmel felváltva izgatom belülről. Ha nem érzékeny akkor a golyókat is szoktam masszírozni, vagy szopni, nyalni, szívni, közben meg verem. Aztán újra szopom, beveszem olyan mélyre amilyenre csak tudom, és ezeket felváltva és váltakozó tempóban csinálom. De ha van visszajelzés, ha csak hümmögés is arra vonatkozóan hogy mi esik jobban vagy nagyon jól akkor azt hosszabban csinálom.
tegnap 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!