Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor szoptok és jön a sperma, ti kiszívjátok?
Figyelt kérdés
Vagy csak beleengeditek a szátokba?okt. 15. 13:24
1/12 anonim válasza:
Nem mindig jön, de nem szívom, mert normál esetben magától is ki kell tudnia jönni.
2/12 anonim válasza:
Az én csajom csak nyeli, de a végén még kinyomja kézzel a szájába a kis maradékot, azért, hogy minél kevesebb szivárogjon ki a farkamból utána.
3/12 anonim válasza:
Mondjuk ez jogos 2-es. Mert utána még párszor törölgetni kell.
4/12 anonim válasza:
Igen óvatosan szívom és le is nyelem, engem ez izgat.
5/12 anonim válasza:
Én ráspriccelek a barátnömre, ha kéri. Általában beterítem teljesen.
6/12 anonim válasza:
Ilyen eset is van, csak az nem a kérdéshez tartozik.
7/12 anonim válasza:
Igen ha szamba szeretne elvezni vagy csak lesz0pom a partnerem akkor mindig szivom egy kicsit es korkorosen mozgatom a nyelvem a makkon
20l
9/12 anonim válasza:
Fúj, nem, attól mindig hasmenése lesz, ha kiszívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!