Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm (vegán) azt mondja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm (vegán) azt mondja, hogy a spermámnak rossz íze lesz attól, ha húst eszem. Ennek van valami alapja? Már 1 hónapja csak vegán ételeket eszem, és kezdem megunni

Figyelt kérdés

Elhiszem, hogy nem becsapni akar, de lehet, hogy csak beképzeli?

Azt mondja, érezte még az izzadság szagomon is korábban, most a szagom is más, mivel egy jó ideje nem eszem húst.

okt. 9. 12:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Valóban más az íze, más a kipárolgás.

Így jártál...

okt. 9. 12:18
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Ne nyelje le, ha nem tetszik neki. Ezért én nem mondanék le a húsról. Nem is egészséges.
okt. 9. 12:19
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Ne finnyáskodjon!
okt. 9. 12:19
 4/24 Laylah ***** válasza:
86%
Én ebben nem hiszek, páromé kifejezetten semleges, néha édeskés ízű, pedig eszik húst. Ellenben a cigi, alkohol (főleg a sör) és a rengeteg feldolgozott étel-ital (pl. energiaitalok) sokat ront az ízén.
okt. 9. 13:06
 5/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha vegán a csaj akkor csak ne nagyon nyelje le, ugyanis a sperma nem vegán.
okt. 9. 13:07
 6/24 anonim ***** válasza:
84%
Amikor volt vegán barátnőm, ő nem akarta soha lenyelni, úgyhogy az arcára élveztem.
okt. 9. 13:38
 7/24 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos igaz. Én húsevő vagyok, de nem tudom megcáfolni a csajodat. Ahogy a spárga is nagyon jellegzetes pisiszagot eredményez, úgy más ételek is okoznak ezt-azt.
okt. 9. 13:42
 8/24 anonim ***** válasza:
68%
Simán leellenőrizheted úgy, hogy időnként megkóstolod a spermádat. Amúgy meg egy vegán csaj hogy-hogy lenyeli a spermát?! Ezzel áthágja a saját elveit!
okt. 9. 15:14
 9/24 anonim ***** válasza:
81%
Azért három nyelésért ne legyen már olyan finnyás, nekem minden csajom lenyeli, sőt, ezt szeretik a legjobban, egy arcra élvezést külön meg kell velük beszélni.
okt. 9. 15:19
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Pár gondolat:

-de, a sperma vegán. Mivel az állatok kihasználása, árucikként való kezelése nem valósul meg.

-a vega aki csak húst nem eszik (halat sem) de tejet, tojást stb igen, a vegán semmiféle állati eredetű dolgot nem fogyaszt (valamint pl nem jár cirkuszba, nem hord bőrt stb)

Nem vagyok vegán, de nem is kell annak lenni ehhez a kérdéshez. Igen, az elfogyaszott ételek befolyásolják a sperma (meg a hüvelyváladék) ízét is. Ahogy a cigi meg az alkohol is. Igen, az izzadtságodon is lehet érezni, nem képzeli be.

okt. 9. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!