Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves szűz lány szeretne túl lenni az első alkalmon Mi lehet a megoldás?
1-2 korty pia nyugodtan, ellazul tőle kicsit.
Ha ez kevés, akkor pszichológus.
Na, na!
Nekem van olyan ismerősöm, akinek 33 évesen még nem ment, ugyanilyen problémája volt.
2 gyereke van azóta.
Aki nő létére 33 évesen szűz, az eleve nem is lehet egy szép ember, szóval nem is éri meg vele vesződni.
Bár olvastam arról, hogy egy modell csaj vallási okok miatt házasság után vesztette el a szüzességét, de az egyedi eset volt, ami szinte már lehetetlen.
Egy csinos nők az esetek 99%-ában a harmincas éveikben már nem szüzek. Szóval nekem nem kellene egy ilyen csaj. Akiről írtam, hogy közel 30 évesen szűz, hát ő sem egy nagy szépség.
Még valami:
Szerintem meg nem arról van szó, hogy a férfi türelmes, hanem arról van szó, hogy emberünk nem egy Zac Efron, aki bármikor találna magának csajt. Sikertelen a társkeresésben, - és mivel hasonló a hasonlót vonzza - ezért talált egy olyan nőt, aki hasonlóan szerencsétlen jellem, mint ő.
Ha ennek a pasinak akadna egy normális, csinos nő, szerintem lelépne ettől a 33 éves szűz nőtől.
Mi a megoldás... eljön hozzám egy masszázsra, utána kicsit "tovább megyünk"... Ennyi... nincs olyan, hogy beszűkült, meg egyebek...
Bebizonyítom szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!