Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézte már végig valaki ahogy a csaját, párját, feleségét dugják??
Én nem vagyok cuckold de egyszer végignéztem ahogy a barátom kielégitette a feleségemet. Először hátulról felhúzta a pulcsiját és a melleit masszírozta, majd nem sokkal később a nejem már meztelenül negykézlább állt az ágyon, közben a haverom hátulról újjazta és a nejem nagyokat nyögött. Egyszer csak a haver kihúzta az újját és megkérdezte a nejemtől hogy mehet-e két újjal erre a nejemtől egy határozott igen érkezett és Kb. 3-4 perc múlva már szinte sikítva élvezett el! De a haverom legnagyobb meglepetésemre még ekkor sem állt le. Lasssan elkezdte masszírozni a melleit, símogatni a hasát, majd nem sokkal később már nyelvével izgatta a punciját. Kb 5 perc nyalás után a nejem a hajánál fogva felemelte a fejét, majd remegő hangon megszólalt: "a farkadat akarom" erre a haver elővette a már jó kemény farkát és lassan beillesztette a feleségem pinájába. Érdekes volt nézni ahogy nyakába emelt lábakkal, eltorzult arccal élvezi ahogy keféli a legjobb barátom!
Kis idő múlva aztán a haver nagyokat nyögve élvezett bele a nejem puncijába. Jó sok lehetet neki mert miután kihúzta, szinte kibuggyant egy jó adag a punciból az ágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!