Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen lányról vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lányról vélemény?

Figyelt kérdés
Csoportos kiránduláson voltam ahol volt egy olyan lány akit előtte nem ismertem. Amikor előszőr megálltunk pihenni ez a lány a lábamra tette a lábát. A következő leállásnál pedig az ölembe ült. Nekem felállt a farkam. Ő pedig a punciját nadrágon keresztül a farkamhoz dörgölte. Közben pedig mosolygott rám. A végén együtt mentem vele csak kettesben. Ő azon a településen lakik ahol a kirándulás befejeződött. Elköszöntünk egymástól, mert én mentem a vonathoz, mert én nem ott lakom. Ennyi történt. Semmit nem beszéltünk meg, hogy lapcsolatot tarsunk.
ma 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez bőven a ribi kategória. Engem ez már zavarna.
ma 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már a buszsofőr is megb.szta párszor.
ma 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy mi a véleményünk, ha egyszer hagytad a hajót elúszni? Bocs, de ritka nagy balf.sz vagy akinek ott a lehetőség az orra előtt, de túl besz.ri élni vele! Aki tökös az megdugta volna ott helyben az erdőben, aki ha nem is spíler a csajozásban, de legalább nem balf.sz az meg elérhetőséget kér tőle és megbeszél vele egy randit.
ma 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!