Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen lányról vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lányról vélemény?

Figyelt kérdés
Csoportos kiránduláson voltam ahol volt egy olyan lány akit előtte nem ismertem. Amikor előszőr megálltunk pihenni ez a lány a lábamra tette a lábát. A következő leállásnál pedig az ölembe ült. Nekem felállt a farkam. Ő pedig a punciját nadrágon keresztül a farkamhoz dörgölte. Közben pedig mosolygott rám. A végén együtt mentem vele csak kettesben. Ő azon a településen lakik ahol a kirándulás befejeződött. Elköszöntünk egymástól, mert én mentem a vonathoz, mert én nem ott lakom. Ennyi történt. Semmit nem beszéltünk meg, hogy lapcsolatot tarsunk.
ma 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a lányról mondanék szívesen véleményt, hanem rólad, de az lesújtó lenne. Most nem az, hogy miért nem kúrtad meg az erdőben egy fához támasztva, na de hogy ennyi egyértelmű jel után még a számát se kéred el?

A lány meg lehet, hogy nimfo, meg nem százas teljesen, de ez már sosem fog kiderülni. Rólad szerinted mit gondolhat?

ma 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy ilyenkor csurran, cseppen 😅
ma 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Ócska nő...
ma 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem még szűz volt 😂😂😂
ma 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Mostmar mindegy nincs elerhetosegi lehetoseged iranyaban ,hogy milyen lany? hat ez illyen ,de ugylatszik Te sem akarsz tobbet ..ennyi volt
ma 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Ő bevállalós, te pedig száz maradsz, ha nem változtatsz a nyusziságodon.
ma 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
melyik településen fejeződött be a kirándulás?
ma 11:21
 8/12 anonim ***** válasza:
*nem száz.. szŰZ maradsz. na.
ma 11:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Egy 4000 fős település. Nagyon szép hely. Az ország egyik legszebb része. Ennyit árulok el. Többet már nem.
ma 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:
9# miért titok?
ma 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!